Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Presiune mare pe umerii lui Ionuţ Badea. ”Datoria mea e să antrenez, iar lucrurile vor fi tensionate până reuşim să câştigăm”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19487013/1/bad.jpg

FCSB a învins, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 3-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra din Casa Liga 1. Golurile au fost marcate de Man ’13, ’22, ’72.

Noua promovata din Piteşti are un start de sezon foarte slab, cu doar un punct, după patru partide. La flash-interviu, Ionuţ Badea a declarat că a avut aşteptări mai mari de la partida cu cei de la FCSB, dar jocul prestat a fost mult sub aşteptările sale.

De asemenea, el a afirmat că există tensiune la echipă, care se va risipi abia când va veni primul succes stagional.

„Aşteptam mult mai mult, mai ales că ei se aflau în această situaţie. Dar există calitate, mai a înscris 3 goluri. Jocul nostru a fost lipsit de încredere, s-au greşit multe pase, a fost lipsă de responsabilitate… Trebuie timp, e de lucru la echipă.

Avem şi limite, dar situaţia de la acest început de campionat a fost în faţa unor echipe mult peste medie. Mă aşteptam mai mult de la echipă, de la mine. Cam asta a fost istoria jocului de azi. Omogenitatea este cauza acestor erori. Nu sunt jucători care nu ştiu să dea pase, ci mai avem de lucru la acest aspect.

Datoria mea e să antrenez, iar lucrurile vor fi tensionate până reuşim să câştigăm. Trebuie să ne antrenăm cât mai bine şi să fim uniţi pentru că momentul este greu. Azi era important să ne autodepăşim”, a spus Ionuţ Badea la finalul meciului cu FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele