Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Presa din Belgia anunţă că FC Argeş a ajuns la un acord cu mijlocaşul francez Clement Couturier

FC Argeș Publicat pe 30 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19634915/1/clement-couturier.jpg

FC Argeş şi-a schimbat antrenorul din dorinţa de a se salva de la retrogradare şi a rămâne şi sezonul următor în Casa Liga 1, dar mai nou a făcut şi un transfer. Se pare, potritivit informaţiilor apărute în presa din Belgia, că piteştenii ar fi ajuns la un acord cu mijlocaşul francez Clement Couturier, de 27 de ani.

El e liber de contract din vară, din iulie mai precis, când a reziliat contractul cu belgienii de Royal Excelsior Virton, echipă care evoluează în momentul de faţă în eşalonul al patrulea! El s-a format în Franţa, iar primul contract de profesionişti a fost semnat în 2014, cu Dijon B. Apoi, şi-a mai trecut în C.V. echipele Montceau B, ASM Belfort, Chambly, Les Herbiers – toate din Franţa - şi Dudelange – Luxemburg.

El are şi şase meciuri în grupele Europa League, cu Dudelange, în 2018. Are şi trei trofee, cu aceeaşi echipă, campionat, cupă şi cupa ligii.

Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 475.000 de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele