Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Poziţia de la FC Argeş, momentan stabilă pentru Andrei Prepeliţă. UPDATE: Jean Vlădoiu: ”Se va semna contractul”

FC Argeș Publicat pe 29 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20614102/1/andrei-prepelita.jpg

UPDATE vineri (29 aprilie), ora 11:40: Jean Vlădoiu, preşedintele echipei FC Argeş, a dat asigurări că Andrei Prepeliţă va continua să fie antrenorul piteşenilor şi din vară, chiar dacă existau voci care spuneau că realizarea fostului mijlocaş din acest sezon, calificarea echipei în play-off, nu e suficientă.

Vlădoiu a precizat că nu e atmosferă rea în vestiar, ba din contră, şi că Prepeliţă va primi prelungirea contractuală, urmând ca părţile să se înţeleagă în perioada imediat următoare în privinţa continuării colaborării.

”Nu există fisuri în vestiarul nostru, totul e în regulă. E o atmosferă bună şi, după ultimele discuţii, avem susţinere în continuare din partea domnului Gentea. Să vedem ce vom face în următoarea perioadă, ne aşteaptă meciuri foarte grele. Vom încerca să aducem jucători valoroşi şi să continuăm ceea ce ne-am propus, să formăm o echipă competitivă, care să joace un fotbal plăcut.

(...) Din câte am discutat la ultima întrevedere avută cu domnul Gentea, lucrurile sunt în regulă. Urmează ca Andrei să-şi contacteze avocatul şi sper că azi sau mâine să se poate semna contractul. Dacă nu, cel marţi cel târziu.

În mare, lucrurile sunt OK, vom continua. Exista această incertitudine, am fost mai stresaţi în ultima perioadă, dar lucrurile sunt în regulă. Andrei Prepeliţă va continua, iar staff-ul va rămâne acelaşi. Apoi, urmează să ne apucăm de treabă. Cred că lucrurile vor intra pe un făgaş normal la Piteşti”, a declarat Jean Vlădoiu pentru GSP.


Ştirea iniţială

Sunt tensiuni la FC Argeş, dar cu toate acestea primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a dat de înţeles că Andrei Prepeliţă va rămâne antrenorul echipei. Însă, edilul a recunoscut că este nemulţumit de modul în care a preferat fostul mijlocaş să vorbească în public despre anumite probleme de la echipă.

Gentea este încântat de rezultatele Argeşului din acest sezon, lucru uşor de intuit datorită faptului că echipa are şanse chiar mari să se califice în play-off-ul din Casa Liga 1.

El îşi face treaba. Dar am văzut că este nemulţumit că sunt condiţii ca în Albania la Piteşti. Mă gândesc, oare ce condiţii sunt la celelalte cluburi din Liga 1? Nu la toate, pentru că nu cunosc situaţia lor financiară.

Ei şi-au primit banii pe luna ianuarie şi primele la zi. Au primit toate salariile şi au toate primele la zi. Dacă astea sunt condiţii de Albania...”, a spus Cristian Gentea pentru GSP.

Cristian Gentea i-a cerut plecarea lui Prepeliţă în trecut 

În trecut edilul i-a cerut lui "Prepe" să urmeze exemplul lui Mihai Ianovschi şi să renunţe la postul de antrenor, dar planurile fostului internaţional sunt cu totul şi cu totul altele. Mulţumit de atmosfera din lot şi de jocul echipei, Prepeliţă consideră că se află în obiectiv - lupta la play-off şi Cupa României: Atmosfera e foarte bună, aşa a fost mereu, de 1 an şi 3 luni, de când sunt eu aici. Băieţii au caracter şi rezultatele sunt de partea noastră. Dacă cei din conducere decid altceva, eu nu am nicio problemă.

Eu nu am discutat cu nimeni, eu îmi fac treaba profesionist, ca până acum, nu am probleme. Dacă nimeni nu mi-a spus nimic... Ce aşteaptă? Antrenor principal am fost şi voi fi. Eu nu cred că am decis să urmez calea unui om care a ales altceva (n.red - Mihai Ianovschi). Nu e greu, e normal, e fotbal, am lucrat la echipe care au suporteri, presiune, deci nu am probleme”.

FC Argeş a obţinut o victorie crucială, pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, în primul meci al zilei din Casa Liga 1. În urma acestui rezultat, formaţia lui Gică Hagi îşi reduce şansele la un loc de play-off. Dobrogenii sunt pe locul 6 în acest moment, la un punct în faţa rivalilor de azi, dar au un program greu, în etapele rămase de disputat în sezonul regular.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele