Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Poveste emoţionantă cu Darius Olaru în prim-plan, înainte să devină un jucător important: "Mi s-a făcut pielea de gâină"

Superliga Publicat pe 25 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19828574/1/ola.jpg


Ajuns la 35 de ani, Eric de Oliveira se gândeşte la viaţa de după cariera de fotbalist şi are de gând să deschidă o Academie de Fotbal la Mediaş, oraş de care îl leagă mai multe amintiri emoţionante. Printre care şi una cu Darius Olaru, mijlocaşul celor de la FCSB.
 
Considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti străini care au trecut prin România, Eric a jucat timp de şapte ani la Mediaş, unde s-a căsătorit şi şi-a întemeiat o familie, iar acum consideră că e timpul să ofere ceva înapoi oraşului adopti. O Academie de Fotbal, care să le ofere şansa tinerilor din zonă să facă mai uşor pasul spre elita Sportului Rege:
 
"La Mediaş pentru că acolo sunt foarte mulţi copii talentaţi. De exemplu, Darius Olaru a fost unul dintre ei. În 2016 m-a întrebat: "Îţi aminteşti de mine?". "Scuze, dar nu. Am văzut foarte mulţi copii la Mediaş". "Am un autograf de la tine...". A doua zi a venit cu autograful la antrenament, mi s-a făcut pielea de găină, de-atunci suntem prieteni buni. În Mediaş sunt mulţi copii talentaţi, care nu au de unde", a declarat Eric, pentru GSP.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele