Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Pleacă sau nu pleacă Andrei Cordea de la FCSB în acestă iarnă!? ”Negociem de foarte mult timp”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20985236/1/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-31-08-2022-1.jpg

Andrei Cordea, unul dintre cei mai buni oameni de la FCSB în acest sezon, poate să părăsească gruparea patronată de Gigi Becali în iarnă. 

Datorită evoluţiilor bune ale lui Cordea din acest sezon, atât în SuperLiga, cât şi în cupele europene, cluburile puternice din afară au pus ochii pe extrema dreaptă a FCSB-ului. Gigi Becali nu vrea să îşi lase cel mai bun om să plece atât de uşor şi cere o sumă importantă pentru el.

Impresarul jucătorului, Adrian Neaga, a dezvăluit că nu s-au încheiat negocierile cu Augsburg şi clientul său are şanse mari în continuare să plece în acestă iarnă.

"Am văzut că toate ziarele au preluat chestia asta… Dacă vă uitaţi pe site-ul lor, vedeţi şi voi ce jucători au luat. Veţi afla la momentul oportun, dacă se face sau nu se face. Nu ştim! Negociem de foarte mult timp. Vom vedea finalul! Mai e timp! Dacă toate ziarele au preluat acelaşi lucru… ce mai contez eu care spun ceva?

N-am cuvinte să spun în momentul acesta, dacă mai e de actualitate sau nu. Vom vedea! Cât e perioada de transferuri deschisă… vom vedea ce se va întâmpla. Au luat fundaş stânga, au luat alte posturi. Vom vedea… perioada e deschisă. Important este să vină cineva cu suma cerută de Steaua (n.r. FCSB- 6 milioane de euro)”, a declarat Neaga, potrivit AS.ro.

14 goluri şi 10 pase de gol a furnizat Andrei Cordea în 71 de meciuri oficiale pentru FCSB. Aripa în vârstă de 23 de ani joacă alături de ”roş-albaştri” din iulie 2021 şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt.com la două milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele