Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Optimism la FC Argeş, după remiza cu Chindia. ”Nu este o tragedie, am văzut echipele din sezoanele trecute”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 19 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19739493/1/arg-chi.jpg

Chindia Târgovişte şi FC Argeş au remizat la Ploieşti, scor 2-2, în etapa a 15-a din Liga 1, în direct pe Look Sport. Chindia riscă să termine acest an în afara play-off-ului. Tinerii Marco Dulca şi Robert Grecu au înscris unele dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon al Ligii 1.

Deşi piteştenii sunt pe penultimul loc, Gabi Matei este încrezător că echipa sa se va salva de la retrogradare şi a dat exemplul celor de la FC Voluntari, care au trecut de două ori printr-o situaţie similară şi s-au salvat de fiecare dată.

„11 puncte, da, e cam puţin pentru acest club, pentru această echipă. Important e să revenim toţi, important e că nu s-a accidentat nimeni. Nu este o tragedie, am văzut echipele din sezoanele trecute, Voluntari s-a salvat de două ori. Avem speranţe”, a spus Gabriel Matei, imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele