Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Olanda - Franţa 0-0. ”Les Bleues” au ratat enorm, iar ”Portocala Mecanică” a avut gol anulat

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21636629/3/profimedia-0883678286.jpg

Franţa a încheiat la egalitate, scor 0-0, în faţa echipei naţionale din Ţările de Jos, într-un meci contând pentru grupa D a turneului final Euro 2024.

Meciul de la Leipzig a început cu ocazia lui Frimpong, care a şutat la poarta francez, însă Maignan a apărat excelent în minutul 1. Elevii lui Deschamps au replicat prin şutul lui Griezmann, respins de Verbruggen peste poartă în minutul 4. Frqancezii au mai ratat o mare ocazie în minutul 13. Rabiot a scăpat singur spre poarta olandeză, în careul mic, însă nu a şutat şi a preferat să trimită balonul către Griezmann, însă acesta a fost prins pe picior greşit şi a luftat. Francezii, fără Mbappe, lăsat pe bancă, au redus din turaţie şi restul reprizei s-a disputat cu ambele echipe mulţumite de rezultatul alb.

La reluare, Marcus Thuram a şutat pe lângă poartă, în minutul 63, iar două minute mai târziu Griezmann s-a aflat faţă în faţă cu Verburggen, însă acesta din urmă a respins. Echipa Ţărilor de Jos a înscris în minutul 70, dar golul lui Xavi Simons a fost anulat pentru un ofsaid la Dumfries. S-a încheiat 0-0, primul meci fără gol de la actualul turneu final şi, în grupa D, Ţările de Jos şi Franţa au câte patru puncte, Austria are trei şi ocupă locul al treilea, iar Polonia se află pe ultima poziţie, cu zero puncte.

LIVE TEXT | Olanda - Franţa 0-0. Echipele de start:

  • Franţa: Maignan - Kounde, Upamecano, Saliba, Theo Hernandez - Tchouameni, Kante, Rabiot - Dembele, Thuram, Griezmann
  • Olanda: Verbruggen - Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake - Schouten, Simons, Reijnders - Frimpong, Depay, Gakpo

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 0-0.

Minutul 69: Simons reuşeşte să marcheze, dar reuşita este anulată la VAR pentru un offside la Dumfries.

Minutul 65: O nouă şansă imensă irosită de Griezmann! A fost găsit liber pe 5 metri, însă execuţia sa din cădere a fost scoasă acrobatic cu piciorul de Verbruggen.

Minutul 63: Tchouameni a trimis peste o minge centrată de Dembele.

Minutul 45+1: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 43: Griezmann trimite cu capul de lângă mai mulţi adversari. Verbruggen nu are emoţii.

Minutul 28: Thuram scapă în adâncime, dar nu prinde cadrul porţii.

Minutul 13: Rabiot este în poziţie ideală în careu, dar în loc să şuteze pasează la Griezmann, care se încurcă în minge şi nu poate relua din câţiva metri.

Minutul 4: Verbruggen scoate în corner la reluarea lui Griezmann din afara careului.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Olanda a câştigat primul meci de la EURO, scor 2-1, cu Polonia. Golul victoriei a venit târziu, în minutul 83.

De cealaltă parte, Franţa nu a impresionat şi s-a impus la limită, scor 1-0, în faţa Austriei. De la vicecampioana mondială va lipsi, cel mai probabil, vedeta Mbappe, care şi-a spart nasul în primul duel din Germania.

Cele două combatante s-au aflat în aceeaşi grupă şi în preliminarii. Atunci, Franţa a câştigat ambele partide: 4-0 acasă şi 2-1 în deplasare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele