Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Oficial | Marius Briceag, împrumutat de FCSB la Voluntari până în vara anului 2021

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 31 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19839974/1/briceag11.jpg

FC Voluntari a anunţat că fundaşul stânga Marius Briceag (28 de ani) a fost împrumutat de la FCSB până la finalul sezonului 2020-2021. 

Marius Briceag a mai jucat pentru FC Voluntari în sezonul 2015-2016, fiind împrumutat atunci de la Universitatea Craiova.

În august 2020, Briceag a venit liber de contract la FCSB, după despărţirea de Craiova. Fundaşul stânga a jucat în 8 meciuri pentru ‘roş-albaştri’.

FCSB a renunţat la Briceag întrucât are trei soluţii pentru postul de fundaş stânga: Ionuţ Panţîru, Aristidis Soiledis şi Alexandru Pantea.

“În cariera sa, Marius a mai jucat pentru FC Argeş, Rîmnicu Vâlcea, Universitatea Craiova şi FCSB, fiind câştigător al Cupei României, în 2018, cu formaţia din Bănie. Clubul nostru îi ureaza "Bun venit!" şi îi doreşte mult succes în tricoul FC Voluntari!”, este mesajul ilfovenilor pe Facebook.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19839974/2/briceag-voluntari.jpg

Lotul echipei FC Voluntari s-a reunit ieri, efectuând primul antrenament sub comanda noului antrenor Bogdan Andone, urmând ca sâmbătă, 2 ianuarie, să revină şi jucătorii străini.

FC Voluntari va efectua vizita medicală pe 6 ianuarie, urmând să se pregătească zilnic în vederea reluării Ligii 1, care este programată la data de 12 ianuarie. Echipa din Voluntari ocupă locul 13 (din 16) în clasament, după 15 runde.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele