Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

OFICIAL | FC Argeş s-a despărţit de Andrei Piţian pe cale amiabilă

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 13 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20504903/1/pitian.jpg

Andrei Piţian (26 de ani) a decis să pună pun colaborării cu FC Argeş. Fundaşul este nemulţumit de faptul că nu a prins multe minute sub comanda tandemului Prepeliţă - Ianovschi. Acesta a bifat 9 partide în Casa Liga 1 şi 2 în Cupa României, mult prea puţin comparat cu obiectivele sale.

El a venit la gruparea din Trivale în debutul sezonului, la pachet de la Chindia cu Denis Dumitraşcu, care a prins mult mai multe meciuri.

"La vârsta asta vreau să joc mai mult fotbal, de aceea am vrut să ne despărţim", a spus Piţian, pentru DigiSport.

  • Piţian a mai jucat în primul eşalon la Astra, FC Botoşani şi Pandurii Tg Jiu şi are în CV şi o experienţă în afara ţării, la gruparea cipriotă Apollon Limassol.
  • Fundaşul este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 650.000 de euro, o cifră mare pentru nivelul fotbalului românesc.

Cei de la FC Argeş au confirmat despărţitea pe cale amiabilă în cursul zilei de luni.

”Îţi mulţumim, Andrei Piţian! Fundaşul central şi-a reziliat contractul cu FC Argeş, de comun acord. Acesta a venit în vara lui 2021 şi a bifat 9 meciuri pentru FC Argeş. Mult succes în carieră, Andrei!” este comunicatul piteştenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele