Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

OFICIAL | Cristi Tănase revine la FC Argeş. Piteştenii au mai perfectat alte patru transferuri

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 25 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20260978/1/tanase.png

Mijlocaşul Cristian Tănase (34 de ani), revine după 12 ani la FC Argeş. Acesta a susţinut o conferinţă de presă vineri, în care a declarat că speră să ajute cât mai mult echipa şi speră ca prin muncă şi seriozitate să reuşească să îşi îndeplinească toate obiectivele.

Sezonul trecut, Tănase a jucat la Academica Clinceni, unde a bifat 27 de partide şi două goluri.

"Mă bucur foarte mult că după 12 ani m-am întors acasă. Toată lumea ştie că FC Argeş este un club cu pretenţii, eu sper să ajut foarte mult echipa şi să facem un sezon cât mai bun. Eu sper să prindem play-off-ul pentru că s-au făcut nişte transferuri foarte bune.

Cu multă muncă şi seriozitate sper să reuşim. Anul acesta va fi un campionat foarte puternic pentru că au revenit Rapid şi Craiova. Dar chiar şi aşa ne putem gândi la play-off", a declarat Tănase la conferinţa de presă în care a fost prezentat.

Pe lângă mijlocaş, au mai fost prezentaţi: Andrei Piţian (25 de ani), care vine de la Chindia Târgovişte, la pachet cu Denis Dumitraşcu (26 de ani).

Fundaşul portughez Joao Miguel (27 de ani) vine din liga a doua natală de la Mafra. FC Argeş a mai adus un lusitan, în persoana lui Jucie Manuel Lupeta (28 de ani), de la Maccabi Petah Tikva.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele