Ultima oră
FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla” VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla”
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”
VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga

OFICIAL | A plecat de la Farul şi a semnat cu o altă echipă din Superliga

Superliga Publicat pe 10 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21662781/1/sc-otelul-galati-fc-universitatea-cluj-cupa-romaniei-betano-semifinala-18-04-2024-2.jpg

Ştefan Bodişteanu (21 de ani) este un produs al academiei lui Gheorghe Hagi, dar acesta a bifat doar două meciuri în tricoul constănţenilor.

Farul l-a împrumutat la Oţelul, unde a fost piesă de bază, iar acum a fost cedat definitiv la o altă echipă din Superliga.

Ştefan Bodişteanu a semnat cu FC Botoşani un contract valabil pe trei sezoane.

„FC Botoşani anunţă transferul internaţionalului de tineret al României, Ştefan Bodişteanu!

În vârstă de 21 de ani, Ştefan Bodişteanu a semnat cu „roş-alb-albaştrii” un contract valabil pe o perioadă de trei ani de zile.

Născut la Chişinău în Republica Moldova, pe data de 01.02.2003, noul jucător al FC Botoşani a evoluat în peste 37 de meciuri pentru toate naţionalele de juniori ale României, marcând de şase ori.

Format la Academia Hagi, noua achiziţie a FC Botoşani poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului, evoluând atât ca mijlocaş stânga, cât şi ca mijlocaş ofensiv.

Sezonul trecut, Ştefan Bodişteanu a evoluat sub formă de împrumut pentru Oţelul Galaţi, grupare la care a fost jucător de bază.

Premergător aventurii avute la Galaţi, noul jucător al FC Botoşani a evoluat pentru Academia Hagi, Viitorul Constanţa, Farul Constanţa şi CSA Steaua.

Bun venit în familia FC Botoşani şi mult succes Ştefan Bodişteanu!”, au scris moldovenii pe site-ul oficial.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele