Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

NEWS ALERT | Mihai Ianovschi şi-a dat demisia de la FC Argeş! Jean Vlădoiu, surprins de decizie

FC Argeș Publicat pe 1 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20586176/1/ias.jpg


Mihai Ianovschi e al doilea tehnician din Casa Liga 1 care-şi dă demisia în acest an! Antrenorul din acte al lui FC Argeş l-a anunţat pe preşedintele Jean Vlădoiu în această dimineaţă, iar decizia sa l-a luat prin surprindere pe fostul mare atacant.
 
După 0-1 la Craiova, cu FC U, a existat o şedinţă lungă între patron, conducere şi banca tehnică, dar existau mai multe şanse ca Prepeliţă şi Ianovschi să fie demişi decât ca vreunul dintre ei să-şi anunţe plecarea. A făcut-o Ianovschi, iar surpriza nu a fost mică:
 
"Este adevărat, Ianovschi şi-a dat demisia. Întrebaţi-l pe el de ce, şi pe mine m-a şocat decizia lui. Mă aşteptam să continue. Mi-a zis ca n-a mai putut, că a cedat şi nimic mai mult. Sunaţi-l şi întrebaţi-l. A venit, ne-a mulţumit, în special mie, că eu l-am adus, l-a felicitat si pe Andrei Prepeliţă pentru cum au colaborat, le-a mulţumit băieţilor. 
 
Sigur că nu mă simt confortabil în acest moment. Am aflat azi-dimineaţă şi nu mă simt foarte bine de atunci. Nu mă aşteptam să ia o asemenea decizie. 
 
Nu ştiu nimic despre Constantin Schumacher (n.r. antrenorul echipei secunde). E prea devreme să vorbim. Oricând e binevenit, oricând poate veni dacă va fi nevoie de licenţă. Problema e că a renunţat Mihai şi nu înteleg de ce. Şi eu şi Andrei am fost alături de el şi am făcut lucruri bune împreună. 
 
Nu e un moment plăcut, sigur, dar cu atât mai mult trebuie să dăm dovadă de unitate în aceste momente. Nu ştiu ce e în sufletul lui, cert e că ceva l-a determinat să ia acestă decizie. Îi urez mult succes în carieră. Mie îmi pare rău, am pierdut un om important pentru FC Argeş şi fotbalul argeşean", a eclarat Jean Vlădoiu, pentru GSP.ro.
 
Aflată pe locul opt, la patru puncte de Farul, echipa de pe ultimul loc de play-off, FC Argeş îl are pe listă pe Adrian Mutu!
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele