Ultima oră
VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună
Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei
”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon ”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria

Mutare şoc la Universitatea Craiova! Ajunge Şumudică în Bănie? "Este adevărat"

Superliga Publicat pe 20 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21498411/1/sum.jpg

Universitatea Craiova nu traversează cea mai bună perioadă, şi se află doar pe locul 5 în Superliga, la 6 puncte de podium. Oltenii au în primele 5 partide ale anului doar o victorie, două înfrângeri şi două egaluri.

Deşi formaţia lui Ivaylo Petev nu dă randamentul dorit, Mihai Rotaru şi-a susţinut de fiecare dată antrenorul principal. Doar că în jurul său, tot mai multe voci îl critică pe tehnician pentru rezultatele negative ale oltenilor.

Marius Şumudică l-ar putea înlocui pe Petev

Aflat sub contract până în vara acestui an cu Gaziantep, Marius Şumudică ar putea pleca de la formaţia turcă din cauza rezultatelor dezamăgitoare. Numele tehnicianului român este din ce în ce mai vehiculat în Bănie în contextul în care Mihai Rotaru ţine legătura cu Şumudică.

"Da, este adevărat că în Craiova se discută de Şumudică. Dar nu doar acum. Se consideră că se poate apropia cum trebuie de jucători şi să scoată maximum de la ei. E number one din acest punct de vedere. Pentru că asta e problema lui Petev.

El e antrenor bun şi chiar ca om este de calitate. Dar este rigid şi la felul său de a fi e greu să-şi apropie fotbaliştii. Şi ştiţi cum e la noi. Şi cu biciul, dar şi cu zăhărelul.

Oricum, indiferent ce vorbim noi şi ce apare prin presă, Rotaru este cel care decide, iar în momentul ăsta e în dubiu dacă schimbarea ajută sau nu.

Cel mai regretat antrenor aici în ultimii 7-8 ani este Rădoi. Ştiu că pare surprinzător după ce s-a întâmplat, cum a plecat, cu cine s-a certat, dar eu pe toţi i-am auzit spunând că Rădoi a fost cel mai bun. De departe" , a declarat un apropiat al echipei, pentru Digi Sport.

Antrenorul oltenilor, criticat dur de Florin Prunea

Florin Prunea, fostul mare portar al naţionalei, este de părere Ivaylo Petev are mari probleme de comunicare, motiv pentru care echipa sa nu dă randamentul dorit.

”Dacă ai probleme de comunicare cu vestiarul şi eu cred că are problema asta mare de tot, nu mai vorbim după aceea de tactică, sistem de joc.

E cea mai importantă problemă. Mi se pare că are o problemă de comunicare. Am văzut că la conferinţa de presă a vorbit bulgăreşte, acum am văzut că a vorbit în engleză.

Dar engleza lui, sî mă ierte Dumnezeu, este una foarte greu de înţeles. Mă pun în locul jucătorilor. Când ai translator, când vorbeşte el.

Nici Napoli nu vorbea bine, dar el măcar ştia jucătorii. A bifat peste 200 de meciuri ca antrenor in Liga 1" , a declarat Florin Prunea, pentru sursa citată anterior.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele