Ultima oră
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1
VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii” VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii”

Mihai Stoica, despre ce s-a decis în privinţa trasferului lui Baba Alhassan la FCSB. ”A zis clar Gigi”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 25 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20869291/1/fcsb-fc-hermannstadt-superliga-superbet-28-08-2022-2.jpg

Mihai Stoica a vorbit despre posibilitatea ca Baba Alhassan să ajungă la FCSB şi neagă că ar fi dorit de Gigi Becali.

Mai multe surse indicau că FCSB îi doreşte pe mijlocaşul lui Hermannstadt, Baba Alhassan (22 de ani) şi pe Valentin Ţicu (22 de ani), fundaşul stânga de la Petrolul Ploieşti.

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica a dezminţit aceste zvonuri şi a explicat că echipa bucureşteană este acoperită la mijloc şi în flancul stâng al apărării.

”A zis clar Gigi că nici nu ştie despre ce e vorba. E o invenţie. Nu este dorit nici Ţicu de FCSB, că avem fundaş stânga, nu este dorit nici Baba Alhassan. Probabil cineva are chef să ia bani pe Baba Alhassan şi e normal să arunce pe piaţa chestia asta, că îl vrea Gigi. Poate îl vrea Craiova, poate îl vrea CFR, echipele care plătesc în România. Nu se pune problema. Noi avem un sistem clar.

Alhassan nu e un jucător rău, are trei duble, l-am urmărit şi în Liga 2, când juca în spate. E un jucător interesant, face 23 de ani în ianuarie, dar noi avem acolo. Ce să facem? Să dăm bani pe Baba Alhassan ca să stea pe Olaru sau Edjouma pe bancă? Nu ne interesează, nu există aşa ceva”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele