Ultima oră
LIVE TEXT | Ţările de Jos - Turcia, ASTĂZI, de la 22:00! Meci extrem de echilibrat în „sferturi” LIVE TEXT | Ţările de Jos - Turcia, ASTĂZI, de la 22:00! Meci extrem de echilibrat în „sferturi”
LIVE TEXT | Anglia - Elveţia, ASTĂZI, de la 19:00. Englezii întâlnesc o echipă care merge „ceas”. Echipele probabile LIVE TEXT | Anglia - Elveţia, ASTĂZI, de la 19:00. Englezii întâlnesc o echipă care merge „ceas”. Echipele probabile
EURO 2024 | Ultimele două semifinaliste se decid sâmbătă

EURO 2024 | Ultimele două semifinaliste se decid sâmbătă
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024

MM Stoica a identificat marele vinovat de la primul gol marcat de Olanda şi nu e Niţă. „Trebuia să îl blocheze şi s-a întors cu spatele” | EXCLUSIV VIDEO

EURO 2024 Publicat pe miercuri, 21:20
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21654177/2/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-11-05-2024-7.jpg

Mihai Stoica a analizat faza primului gol marcat de Olanda, în meciul cu România din „optimile” EURO 2024, încheiat 3-0, şi a numit principalul vinovat.

Olandezii au deschis scorul în minutul 20, când Cody Gakpo a primit pe partea stângă, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă. Însă, această fază a fost analizată de MM Stoica şi nici unul dintre cei doi jucători nu poartă cea mai mare vină, din punctul lui de vedere.

Aflat în studio-ul EURO Show, oficialul FCSB-ului consideră că nu Niţă este cel care a gafat la şutul la colţul scurt al jucătorului de la Liverpool, ci Marius Marin, care ar fi putut să îl blocheze pe Gakpo.

„Ucraina a avut o super echipă, acum ar trebui să ne scuzăm noi că portarul titular al ultimelor luni la Real a comis-o, că a comis-o! Eroarea lui Niţă e mult mai mică decât cea a lui Lunin, care ne-a dat mingea şi care a luat gol de la kilometrul 10.

Toată lumea spune <<portarul nu are voie să ia gol pe scurt>>, dar unghiul lui Gakpo nu era foarte mic, unghiul lui Gakpo era destul de mare şi prima greşeală a fost a lui Raţiu, a doua greşeală a lui Marius Marin, care trebuia să îl blocheze şi s-a întors cu spatele, iar Niţă, e adevărat că luat gol pe scurt şi a şi atins-o, dar el avea de apărat toată poarta, dacă el rămânea pe colţul scurt şi îi dădea la lung ce făcea?!”, a evidenţiat Mihai Stoica, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele