Ultima oră
Toni Kroos s-a retras din activitate şi se va stabili în Spania. Deşi laudă imigraţia, el crede că aceasta a scăpat de sub control în Germania Toni Kroos s-a retras din activitate şi se va stabili în Spania. Deşi laudă imigraţia, el crede că aceasta a scăpat de sub control în Germania
Mihai Leu s-a întâlnit cu jucătorii echipei Corvinul Hunedoara. El a intrat cu maşina de curse pe pista stadionului Mihai Leu s-a întâlnit cu jucătorii echipei Corvinul Hunedoara. El a intrat cu maşina de curse pe pista stadionului
Luca Preda, eliminat în primul tur în proba de simplu juniori a Wimbledonului Luca Preda, eliminat în primul tur în proba de simplu juniori a Wimbledonului
Lorenzo Musetti s-a calificat pentru prima dată în sferturi la un Grand Slam Lorenzo Musetti s-a calificat pentru prima dată în sferturi la un Grand Slam
Singura echipă la care Radaslavescu vrea să fie împrumutat Singura echipă la care Radaslavescu vrea să fie împrumutat
Felix Zwayer, titular în meciul cu Anglia Felix Zwayer, titular în meciul cu Anglia

A impresionat în partida cu Corvinul, iar Gigi Becali i-a fixat preţul: „10 milioane de euro!”

FCSB Publicat pe vineri, 11:37
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21656221/1/becali-conferinta.png

FCSB a câştigat Supercupa României. Campioana a învins-o pe Corvinul, scor 3-0, joi seară.

Marius Ştefănescu şi-a făcut debutul oficial la FCSB şi a marcat un gol. De asemenea, jucătorul transferat de la Sepsi a avut şi alte ocazii mari.

Gigi Becali a fost impresionat de evoluţia mijlocaşului ofensiv şi este de părere că deja l-a întrecut pe Florinel Coman, fotbalist plecat recent de la FCSB. Totodată, latifundiarul din Pipera a anunţat că pe  Ştefănescu nu îl va da sub 10 milioane de euro.

“Să vă uitaţi la golul 2 dat de Ştefănescu. Face parte dintre marii jucători, cei care văd lucruri ca de joc electronic. El a băgat mingea în poartă, nu a dat la poartă. Majoritatea jucătorilor trag la poartă.

El a dat la sigur. A văzut culoarul şi a băgat-o în poartă. Nu se aştepta nimeni că o să dea aşa. E mare jucător şi va pleca pe clauza de 10 milioane de euro de la noi. Sub 10 milioane nu se va mişca de la noi. 

Coman driblează mai bine decât el, dar Ştefănescu l-a depăşit acum. Coman dă la poartă, trage la poartă, Ştefănescu dă gol, bagă mingea în poartă, e diferenţă. Alta e când o plasezi şi o tragi în poartă.

 

Sunt rari şi jucătorii mari care fac asta. Ce a putut să facă el e ceva rar şi vezi doar la cei mai mari jucători. Nu am avut un jucător ca el până acum” , a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

FCSB o va întâlni pe Virtus în primul tur preliminar UCL. Turul dublei dintre campioana României şi cea din San Marino se va disputa marţi, 9 iulie, de la ora 22:00.

Miercuri, Prima Sport a cumpărat drepturile de televizare pentru partida din San Marino. Astfel, meciul dintre Virtus şi FCSB va putea fi urmărit la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele