Ultima oră
Federico Piovaccari, verdict clar înaintea meciului cu FCSB din preliminariile Champions League. „Pentru mine aşa e” | VIDEO EXCLUSIV Federico Piovaccari, verdict clar înaintea meciului cu FCSB din preliminariile Champions League. „Pentru mine aşa e” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Elina Svitolina, în lacrimi la Wimbledon, după accederea în sferturi. „Este o zi foarte grea pentru poporul ucrainean” VIDEO | Elina Svitolina, în lacrimi la Wimbledon, după accederea în sferturi. „Este o zi foarte grea pentru poporul ucrainean”
Jucătoarele de tenis Petra Kvitova şi Alison Riske au devenit mame pentru prima oară
Jucătoarele de tenis Petra Kvitova şi Alison Riske au devenit mame pentru prima oară
Alibec semnează! Revenire de senzaţie. Anunţul făcut de mama fotbalistului: ”Sigur acolo!”

Alibec semnează! Revenire de senzaţie. Anunţul făcut de mama fotbalistului: ”Sigur acolo!”
Deschamps, în faţa criticilor privind stilul de joc al Franţei. „Dacă vă plictisiţi, uitaţi-vă la altceva, nu e nicio problemă!” Deschamps, în faţa criticilor privind stilul de joc al Franţei. „Dacă vă plictisiţi, uitaţi-vă la altceva, nu e nicio problemă!”
Basarab Panduru, sceptic în legătură cu mutările de 4.5 milioane de euro reuşite de clubul din Superliga. ”Mi-e greu să cred” | EXCLUSIV Basarab Panduru, sceptic în legătură cu mutările de 4.5 milioane de euro reuşite de clubul din Superliga. ”Mi-e greu să cred” | EXCLUSIV

Nu e Ştefănescu! Mihai Stoica a numit jucătorul care a făcut diferenţa în Supercupă. "Ne-a luminat jocul" | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe vineri, 19:51
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21656849/1/fcsb-corvinul-hunedoara-supercupa-romaniei-4-07-2024-2.jpg

FCSB a învins-o pe Corvinul, scor 3-0, în Supercupa României. Deşi a condus la pauză, campioana Superligii nu a prestat un joc solid în prima parte.

Mihai Stoica a fost prezent în studioul emisiunii Euro Show şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB este de părere că Edjouma a fost decisiv în victoria campioanei, dar a punctat că fotbalistul revenit de la Bari mai are de recuperat din punct de vedere fizic.

"Pentru mine, Edjouma a fost jucătorul care a schimbat totul şi care ne-a luminat jocul. Nu doar el, bineînţeles.

Sunt multe de spus. Cred că nu s-a aşteptat să aibă experienţa asta în Italia, s-a aşteptat să joace meci de meci şi să fie cumpărat, probabil.

Pentru noi a venit foarte bine, se antrenează foarte bine. Mai are de recuperat din punct de vedere fizic. Şi el şi Daniel Popa şi Kiki mai au de recuperat", a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele