Ultima oră
Totul este oficial! FCSB a confirmat plecarea

Totul este oficial! FCSB a confirmat plecarea
România rămâne fără Edi Iordănescu. Anunţul a fost făcut în direct: ”Pleacă!” | VIDEO EXCLUSIV

România rămâne fără Edi Iordănescu. Anunţul a fost făcut în direct: ”Pleacă!” | VIDEO EXCLUSIV
Federico Piovaccari, verdict clar înaintea meciului cu FCSB din preliminariile Champions League. „Pentru mine aşa e” | VIDEO EXCLUSIV Federico Piovaccari, verdict clar înaintea meciului cu FCSB din preliminariile Champions League. „Pentru mine aşa e” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Elina Svitolina, în lacrimi la Wimbledon, după accederea în sferturi. „Este o zi foarte grea pentru poporul ucrainean” VIDEO | Elina Svitolina, în lacrimi la Wimbledon, după accederea în sferturi. „Este o zi foarte grea pentru poporul ucrainean”
Jucătoarele de tenis Petra Kvitova şi Alison Riske au devenit mame pentru prima oară
Jucătoarele de tenis Petra Kvitova şi Alison Riske au devenit mame pentru prima oară
Alibec semnează! Revenire de senzaţie. Anunţul făcut de mama fotbalistului: ”Sigur acolo!”

Alibec semnează! Revenire de senzaţie. Anunţul făcut de mama fotbalistului: ”Sigur acolo!”

Mihai Stoica a răbufnit în direct! "Niciodată! Nu fă confuzii! Batem câmpii rău de tot" | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe vineri, 19:28
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21656791/1/meme-nervos.png

Regula U21 este unul dintre subiectele fierbinţi din fotbalul românesc.

Cei de la FCSB, în frunte cu Gigi Becali, nu îşi doresc ca regula să rămână în vigoare. Aceeaşi părere o au şi conducătorii de la alte cluburi.

Mihai Stoica a fost prezent în studioul emisiunii Euro Show şi a vorbit despre această regulă. Preşedintele Consiliului de Administraţie a răbufnit în momentul în care s-a vorbit despre aportul pe care regula a avut-o în cazul lui Dennis Man.

Mihai Stoica a declarat că, în momentul în care Man era titular la FCSB, în componenţat echipei se aflau mai mulţi titulari care respectau regula, astfel că fotbalistul Parmei nu a fost ajutat în niciun fel de regulament.

De asemenea, Meme a venit cu argumente clare care îi susţin ideea că jucătorii care evoluează constant la naţională nu au fost ajutaţi de regulă.

"Marius Marin, care e acum la echipa naţională, nu a fost forţat să joace nicăieri cu regula, că a fost în Italia.

Eu pot admite că vorbesc cu argumente. Niciodată! (n.r. dacă au fost jucători ajutaţi de regulă). Man ajungea fotbalist la echipa naţională fără nicio regulă!

Nu fă confuzii! Niciodată! (n.r. nu a beneficiat de regula U21). Aveam opt jucători de regulă atunci! Nu a beneficat în nicio secundă de regulă!

Ştii cine juca cu Man în echipă atunci? Juca Florinel Coman, juca Moruţan, juca Oaidă, toţi respectau. Am avut nouă jucători care respectau regula, la momentul ăla. Cum adică să joace Man vreo secundă cu regula?

Man nu este produs regulii, Ianis Hagi nu este produsul regulii. Niciun jucător care este la naţională nu este produs regulii! Batem câmpii rău de tot! Să vină cineva de la Federaţie într-o emisiune cu mine, să vină cu argumente şi vin şi eu cu argumentele mele!

Eu vorbesc de echipa naţională, de disperarea asta a Federaţiei să existe regula, pentru că echipa naţională, spun ei, că beneficiază. Nu beneficiază! 

În momentul de faţă, Olaru nu joacă la echipa naţională. Cicâldău, care a fost atunci de regulă, nu joacă la echipa naţională. Joacă Puşcaş, care şi-a făcut junioratul puţin în România şi a plecat în Italia.

Drăguşin era rezerva rezervelor echipei naţionale. Niciun jucător de la echipa naţională nu există datorită regulii!

Şi dacă nu era regula, tot ăştia erau! Cristi Manea nu este de regulă de 3 ani! De 3 ani! E jucător foarte bun, nu a fost ajutat de regulă.

Ei erau buni şi jucau şi fără regulă. Cum adică nu juca Manea?", a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele