Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Malele, noul străin care face senzaţie în Casa Liga 1. ”Încercăm să câştigăm următorul meci, să ne recuperăm în vacanţă şi să ne întoarcem cu o nouă energie”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 16 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19735656/1/mal.jpg

FC Argeş a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 2-0.

Pentru Hermannstadt au marcat Dâlbea ‘9 (penalty) şi Addae ’55. FC Argeş a obţinut un punct datorită golurilor înscrise de Malele, în minutele 66 şi 80, ultimul din penalty.

Eroul celor de la FC Argeş, Malele a declarat la final că este foarte bucuros că a reuşit să marcheze o ”dublă” şi speră să repete performanţele bune şi în partidele următoare, pentru a-şi ajuta echipa să scape de zona roşie a clasamentului.

"Sunt fericit, vreau să înscriu mai multe goluri şi să ajut echipa. Încercăm să câştigăm următorul meci, să ne recuperăm în vacanţă şi să ne întoarcem cu o nouă energie, să ne luptăm pentru un loc mai bun în clasament.", a spus atacantul piteştenilor, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele