Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Legenda Stelei are dubii în privinţa lui Florin Tănase: „La ora actuală nu poate să ajute echipa”

FCSB Publicat pe 9 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21696991/1/tanase.jpg

FCSB a anunţat oficial în cursul zilei de miercuri transferul lui Florin Tănase, care a revenit la echipa „roş-albastră”, după doi ani de la despărţire.

Tănase va încasa 29.000 de euro pe lună şi va avea al doilea salariu de la FCSB. Cel mai mult primeşte Vlad Chiricheş, veteranul fundaş fiind remunerat cu 30.000 de euro lunar.

Înţelegerea are două aspecte interesante. Digi Sport scrie că Tănase poate să plece oricând, dar trebuie să îi înapoieze lui Gigi Becali toţi banii primiţi din salariu.

Helmut Duckadam are dubii în privinţa lui fostului căpitan şi este de părere că fotbalistul nu va aduce un plus echipei în momentul de faţă, dar consideră că pe termen lung îşi va arăta valoarea.

”Florin Tănase a fost un jucător foarte bun, dar nu mai ştiul stadiul lui, ce pregătire are, cum a jucat afară.

Cred că la ora actuală nu poate să ajute echipa. Ar fi ceva pe termen mai îndelungat”, a spus Helmut Duckadam, pentru PRO TV.

Prima reacţie a lui Florin Tănase după revenirea la FCSB

Tănase a vorbit într-o conferinţă de presă despre noua provocare şi a punctat că speră să se poate pune cât mai mult în slujba campioanei României.

Ieşeam la plimbare şi mă opreau suporterii, îmi spuneau să mă întorc. Pentru mine e ceva extraordinar. Numai cu ajutorul fanilor putem să avem rezultate.

Să câştigi titlul contează foarte mult, îţi dă un plus de încredere şi de maturitate. Fiecare dintre ei este la un nivel bun.

Îmi doresc foarte mult să fac lucruri bune. Cel mai important e să mă pun în slujba echipei şi ea să câştige. Nu poţi mereu să ieşi în evidenţă. Important este ca echipa să fie victorioasă.

O să fie un sentiment foarte plăcut, sunt nerăbdător!” a spus Tănase, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele