Ultima oră
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani

Kylian Mbappe sare în apărarea lui Zidane. ”Suntem lipsiţi de respect faţă de o legendă în modul ăsta”

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 9 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20975771/1/profimedia-0743813218.jpg

Noel Le Graet, şeful Federaţiei Franceze de Fotbal, a avut un discurs dur la adresa lui Zinedine Zidane. Kylian Mbappe a fost deranjat de modul în care a vorbit Le Graet.

Didier Dechamps şi-a prelungit contractul cu naţionala Franţei şi va fi selecţionerul vicecampioanei mondiale până în 2026. În presa din Hexagon s-a vorbit mult despre posibila numire a lui Zinedine Zidane la cârma echipei naţionale, în cazul în care Dechamps nu ar fi prelungit acordul. Fostul antrenor a lui Real Madrid a refuzat oferte de la cluburi mari din Europa, sperând că ar putea antrena selecţionata Franţei. 

Preşedintele Federaţiei a dezvăluit că Zidane nu a fost luat în niciun moment în calcul pentru a-l înlocui pe Dechamps şi nu îl interesează ce va alegă să facă legendarul jucător, referindu-se la zvonurile că Zidane va prelua naţionala Braziliei.

 ”Ştiu foarte bine că Zidane a fost întotdeauna pe radar. A avut mulţi suporteri, unii chiar aşteptau plecarea lui Deschamps, însă cine i-ar putea face reproşuri serioase lui Deschamps? Nimeni.

Zidane face ce vrea, nu e treaba mea. Nu m-am întâlnit niciodată cu el, nu am luat vreodată în calcul să ne separăm de Didier. Poate să meargă unde vrea el, la o echipă de club...Dacă Zidane a încercat să mă contacteze? În mod clar nu, nici măcar nu aş răspunde la telefon”, a spus Le Graet conform Reuters.

Replica lui Kylian Mbappe. ”Suntem lipsiţi de respect faţă de o legendă în modul ăsta”

Criticile la adresa lui Le Graet nu au întârziat să apară, iar Mbappe a oferit o replică dură pentru şeful Federaţiei Franceze de Fotbal. 

”Zidane este Franţa. Suntem lipsiţi de respect faţă de o legendă în modul ăsta”, a scris Mbappe pe contul de Twitter.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri