Ultima oră
VIDEO | Twente a produs surpriza în prima seară de Europa League din faza principală VIDEO | Twente a produs surpriza în prima seară de Europa League din faza principală
EXCLUSIV VIDEO | MM Stoica iese la atac! Oficialul FCSB-ului nu l-a iertat pe Kyros Vassaras. „Un an suspendare vrei să îmi dai?” EXCLUSIV VIDEO | MM Stoica iese la atac! Oficialul FCSB-ului nu l-a iertat pe Kyros Vassaras. „Un an suspendare vrei să îmi dai?”
Samaranch Junior propune Jocurile Olimpice organizate iarna pentru ţările cu temperaturi extrem de ridicate Samaranch Junior propune Jocurile Olimpice organizate iarna pentru ţările cu temperaturi extrem de ridicate
VIDEO | Semnal de alarmă pentru FCSB! Christian Eriksen, execuţie magistrală în poarta lui Twente VIDEO | Semnal de alarmă pentru FCSB! Christian Eriksen, execuţie magistrală în poarta lui Twente
Campioana Corona Braşov s-a calificat în turul II preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin Campioana Corona Braşov s-a calificat în turul II preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin
E OUT! Oficialul a făcut anunţul! Jucătorul de la FCSB s-a accidentat grav. „Doi specialişti i-au recomandat operaţie” | EXCLUSIV E OUT! Oficialul a făcut anunţul! Jucătorul de la FCSB s-a accidentat grav. „Doi specialişti i-au recomandat operaţie” | EXCLUSIV

Joonas Tamm pleacă de la FCSB la finalul SuperLigii. Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu fundaşul

FCSB Publicat pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21133044/1/gigi-becali-fcsb-as.png

Prima plecare de la FCSB a fost deja anunţată! După ce a ratat din nou titlul în România, Gigi Becali va lua măsurile pe care le consideră necesare, iar un jucător va pleca sigur după ultima etapă, cu Rapid. Astfel, bucureştenii, prin patronul formaţiei, au anunţat că vor renunţa la un fundaş central.

Cel în cauză, după cum a precizat Gigi Becali, este Joonas Tamm, fundaşul estonian în vârstă de 31 de ani, al cărui contract expiră la 30 iunie. Deşi în acordul dintre jucător şi FCSB există o clauză prin care înţelegerea poate fi prelungită pe încă un an, Becali a anunţat că punctul din contract nu va fi activat.

Uitaţi de Tamm, nu o să mai joace la FCSB. Nu mă mai interesează acest fotbalist, iar dacă era să-l doresc în continuare la echipă să fiţi convinşi că îl semnam până acum. Să stea liniştit, băiatul îşi va vedea până la ultimul leu din contract.

Ne-am făcut treaba cu el, dar mi-am dat seama că îmi trebuie unul mai bun. Unul care să ştie să iasă din apărare, nu din ăştia care să dea bufa-bufa”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Joonas Tamm, 44 de meciuri pentru FCSB 

Joonas Tamm a venit la FCSB vara trecută, din postura de fotbalist liber de contract, după o experienţă în ţara natală, la Flora Talinn, echipă la care fusese împrumutat de Vorskla Poltava odată cu izbucnirea războiului din Ucraina. Cum situaţia din ţara vecină nu s-a rezolvat, Tamm a ales să vină la FCSB pentru a concura cu Bouhenna şi Dawa pentru un post în centrul apărării, la acel moment.

Înalt de 1.92 metri, Tamm are 53 de selecţii pentru naţionala Estoniei, reuşind să marcheze de patru ori. Iată că se va despărţi de FCSB după un singur sezon, perioadă în care a adunat 44 de meciuri şi a marcat de patru ori.

Tulevik, Flora Tallinn, IFK Norrköping, IF Sylvia, Trelleborgs FF, Sarpsborg 08, Korona Kielce, Lillestrøm, Desna Chernihiv şi Vorskla Poltava sunt echipele la care a jucat fotbalistul cotat la 800.000 de euro de Transfermarkt.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele