Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Ionuţ Badea i-a dat replica lui Adi Mutu, după ce l-a criticat că schimbă prea repede tinerii. ”Până la urmă, singurul lucru constant din viaţa unui antrenor e că poate fi dat afară”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 3 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19501768/1/badea.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I.

La final, Ionuţ Badea i-a răspuns lui Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei U-21, care l-a criticat pentru faptul că schimbă în primele minute tinerii jucători şi astfel îi umileşte.

"E simplu. Toţi jucătorii pe care i-am schimbat sunt tineri şi foarte tineri. Azi am avut din 2003. Adi e amicul meu, dar greşeşte şi când foloseşte termenii. A spus penibil şi ridicol. În cel mai bun caz sau cel mai rău caz se putea spune că e inuman, că e umilitor, că e degradant, dar doar dacă este un bun plac al cuiva, ceea ce nu e cazul la noi. Noi avem jucători tineri şi foarte tineri, care nu sunt pe radarul selecţionerului naţionalei sub 21 de ani şi eu personal m-aş cam feri, pentru că e un cerc destul de restrâns şi singurul lucru care rămâne e respectul pe care-l acorzi colegului tău.

Până la urmă, singurul lucru constant din viaţa unui antrenor e că poate fi dat afară. La fel şi el, se poate întâmpla cu el acelaşi lucru. Nu are nimeni nimic cu aceşti jucători tineri, dimpotrivă, discutăm cu ei, înţeleg care e situaţia, se construiesc şi îşi aşteaptă rândul lor, dar nu în momentul acesta", a declarat Ionuţ Badea, la finalul partidei cu Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele