Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Invazie de români la Koln! Câţi suporteri vor asista la meciul cu Belgia

EURO 2024 Publicat pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21636759/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-6.jpg

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E.

La Munchen, cei peste 30.000 de suporteri români au făcut spectacol pe tot parcursul partidei, împingându-i pe tricolori spre o victorie de vis, fiind cea de-a doua în istorie de la un Campionat European a naţionalei ţării noastre.

Pentru România urmeză partida de sâmbătă, cu Belgia, duel ne poate aduce calificarea. Cu doar două zile înainte de acest meci, Ionel Ganea a dezvăluit că la partida de la Koln sunt aşteptaţi aproximativ 30.000 de suporteri români.

”Un meci frumos, reuşit din toate punctele de vedere. Eu mă aşteptam să fie mulţi români. Şi la meciul viitor o să fie 30.000 de spectatori, ca să ştiţi. 

Părerea mea e că ar fi ideal un egal (n.r. cu Belgia). Dacă facem un egal s-ar putea să ne calificăm şi de pe locul 1.

Cred că o Edi o să facă o singură schimbare. Eu zic că Mihăilă a intrat foarte bine în teren, a făcut foarte bine faza defensivă. Am avut atitudine, România a arătat ca o echipă. A fost o zi perfectă. 

Drăguş a jucat bine. Când reuşeşti să şi marchezi e mai mult decât bine. Un egal cu Belgia ar fi ideal”, a spus Ionel Ganea, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele