Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

În lipsă de antrenori, indicaţii pentru FC Argeş la Sibiu a dat un jucător. ”E primul meu meci la care stau pe bancă şi nu vreau să mă leg de arbitraj”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 16 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19735616/1/pre.jpg

FC Argeş a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 2-0.

Pentru Hermannstadt au marcat Dâlbea ‘9 (penalti) şi Addae ’55. FC Argeş a obţinut un punct datorită golurilor înscrise de Malele, în minutele 66 şi 80, ultimul din penalty.

Pe banca piteştenilor a stat fotbalistul Andrei Prepeliţă, deoarece Augustin Eduard a fost suspendat, iar antrenorul secund nu a putut fi prezent la partidă, din cauza unor probleme medicale. Tehnicianul de conjunctură nu a dorit să comenteze cea mai controversată fază a partidei, când după un penalty acordat uşor, cei de la Sibiu au egalat.

„Avem jucători indisponibili, accidentaţi. Sperăm să revină toată lumea şi să încheiem bine acest campionat. Ne aşteaptă o partidă grea la Târgovişte, dar cred că şi pentru băieţi punctul ăsta e bun pentru moral.

E primul meu meci la care stau pe bancă şi nu vreau să mă leg de arbitraj. Cred că şi al patrulea arbitru a văzut că am avut un comportament decent.

Ne consultăm şi vrem să luăm cele mai bune decizii pentru echipă”, a spus Andrei Prepeliţă, la flash-interviurile de după partida cu Hermannstadt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele