Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Gigi Becali vrea să reprofileze un jucător de la FCSB. Ce i-a transmis lui Nicolae Dică

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 24 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20897428/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Gigi Becali nu e mulţumit de poziţia din SuperLigă ocupată de echipa sa şi caută soluţii pentru a îmbunătăţii rezultatele şi jocul FCSB-ului. Patronul ”roş-albaştrilor” este cunoscut pentru ideile de a reprofila jucători, iar acum îşi doreşte să îi schimbe poziţia lui Malcom Edjouma (26 de ani).

Finanţatorul lui FCSB nu e în totalitate convins de Edjouma, deşi mijlocaşul este printre cei mai buni jucători ai formaţiei bucureştene, în acest sezon. Poziţia ocupată de jucătorul francez în teren este de mijlocaş la închidere, dar Gigi Becali nu este mulţumit de abilităţile sale defensive şi îl vede jucând mai sus, în rol de ”număr 10”.

”El e decar de fapt, nici măcar optar nu e, că e bun doar în atac. Când îl folosim în faţa apărării, adversarii ajung direct la fundaşii noştri centrali, că Edjouma nu se apără bine", e opinia patronului.

În cazul în care mijlocaşul francez ar fi folosit pe poziţia de mijlocaş ofensiv, bătaia pe acel post ar deveni şi mai mare, având în vedere că la FCSB pot evolua pe acea poziţie Olaru, Radaslavescu, Florinel Coman, Octavian Popescu şi David Miculescu.

  • Edjouma are un sezon foarte bun la FCSB, reuşind să marcheze de trei ori în 17 partide.
  • Mijlocaşul francez are o clauză de reziliere de cinci milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele