Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Gigi Becali, gata să renunţe la jucătorii care nu fac faţă la FCSB. ”Nu ştiam că sunt atât de slabi”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20882154/1/bec.jpg

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a declarat extrem de nemulţumit de înfrângerea usturătoare suferită de echipa sa, 5-0, în faţa lui Silkeborg, în grupele Conference League.

Latifundiarul din Pipera vrea să renunţe la mai mulţi jucători din lotul ”roş-albaştrilor”, după umilinţa suferită în cupele europene. Răzvan Oaidă (24 de ani), Andrei Dumiter (23 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani) şi Marco Dulca (23 de ani) sunt cei care ar putea să o părăsească pe FCSB în acestă iarnă.

În cazul lui Marco Dulca şi a lui Bogdan Rusu ei pot reveni doar la echipele de la care au fost transferaţi, adică la Chindia Târgovişte, respectiv CS Mioveni, deoarece regulamentul permite unui jucător să fie legitimat la maximum două cluburi pe sezon. Astfel că în cazul celor doi lui Gigi Becali îi va fi mai greu să se despartă de ei.

”Oaidă joacă de patru ani la Steaua (n.r. - FCSB), dar nu poate depăşi un anumit nivel. Am dat bani ca să iau jucători, dar nu ştiam că Dumiter şi Rusu sunt atât de slabi. Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni, Dumiter mai are contract până la vară şi gata şi cu el.

De unde să ştiu eu că Dulca nu face faţă? A jucat la lotul de juniori, a fost pe la Olimpiadă, dar la noi nu se descurcă. De unde să ştiu astea?”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele