Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

George Puşcaş s-a înţeles cu o echipă din Turcia şi va avea un salariu fenomenal

Turcia Super Lig Publicat de Tudor Moisa pe 31 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40168/21687771/1/puscas.jpg

Criticat constant pentru evoluţiile sale, George Puşcaş nu a dus lipsă de oferte în această vară.

Atacantul naţionalei a purtat discuţii cu mai multe cluburi din Europa, iar până la urma s-a hotărât să meargă în Turcia.

Conform Fanatik, George Puşcaş va semna pe trei ani cu Bodrumspor, formaţia promovată în primul eşalon din Turcia. Se pare că acesta va avea un salariu fenomenal, nu mai puţin de 900.000 de euro pe sezon. Ca o comparaţie, Puşcaş va câştiga dublu faţă de cât va încasa Louis Munteanu la CFR Cluj.

George Puşcaş este cota la 1,5 milioane de euro pe Transfermarkt şi a marcat 4 goluri în 17 meciuri pentru Bari, în Serie B.

De-a lungul carierei atacantul de 28 de ani a evoluat la FC Bihor, Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo, Reading, Pisa, Genoa şi Bari. 

mail-share icon Email
viewscnt