Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Galeria FCSB-ului se revoltă, după ce a aflat câte bilete a primit pentru derby-ul cu Rapid: „“Încă o dată îşi arată caracterul murdar!”

Superliga Publicat pe 16 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21594319/1/rapid-bucuresti-fcsb-play-off-superliga-superbet-23-04-2023.jpg

Rapid o întâlneşte pe FCSB duminică, cu începere de la ora 21:00, într-un meci ce face parte din cadrul ultimei etape din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

FCSB a primit deja trofeul pentru câştigarea Superligii după partida cu CFR Cluj, pierdută cu 1-0. La ultimul meci disputat pe teren propriu de noua echipă campioană a României, FCSB, a fost stabilit un nou record de asistenţă pentru Arena Naţională: 54.673 de spectatori prezenţi la sărbătoarea titlului câştigat de bucureşteni.

Duelul de duminică este unul doar pentru orgolii, având în vedere situaţia celor două formaţii.

Rapidul se află pe ultimul loc în play-off, fără nicio victorie, după ce la finalul sezonului regular pornea ca principala contracandidată a FCSB-ului la titlu. Chiar în ultima etapă, giuleştenii s-au impus cu 4-0 în faţa „roş-albaştrilor” pe Arena Naţională.

Chiar dacă este un meci fără miză, cele două galerii au meciul lor.

Ultraşii FCSB-ului care formează Peluza Nord au emis un comunicat pe reţelele de socializare prin care şi-au arătat nemulţumirea faţă de numărul mic de bilete pe care l-au primit pentru duelul din Giuleşti. Oaspeţii au primit doar 400 de tichete.

“Încă o dată cei mai ultra’ dintre ultraşi îşi arată caracterul murdar şi ne oferă doar 400 de bilete pentru meciul din ultima etapă. Abia aşteptăm viitoarele comunicări despre nivelul lor şi cum vor reciprocităţi echitabile…

Cu toate aceste piedici, noi vom fi acolo…pentru că… spre deosebire de ei, suntem mereu alături de echipă! Din păcate prioritate la bilete vor avea cei din Peluză şi cei din Asociaţie!

Vă aşteptăm pe toţi îmbrăcaţi în negru pentru ultima apariţie din acest sezon şi o mini sărbătoare”, se arată în comunicatul Peluzei Nord de pe Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele