Ultima oră
„E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul „E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul
Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu

Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu
Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul
Breaking News! Mircea Lucescu a anunţat lista stranierilor pentru partidele cu Lituania şi Cipru! Coşmarul lui MM Stoica, în atacul României

Breaking News! Mircea Lucescu a anunţat lista stranierilor pentru partidele cu Lituania şi Cipru! Coşmarul lui MM Stoica, în atacul României
Ovidiu Haţegan în locul lui Vassaras la şefia CCA? „Ar fi o realizare pentru arbitrajul românesc” Ovidiu Haţegan în locul lui Vassaras la şefia CCA? „Ar fi o realizare pentru arbitrajul românesc”
”Am crezut că are onoare şi nu merge la FCSB!”. Patronul lui Sepsi, discurs manifest la adresa lui Ştefănescu. Povestea din spatele transferului făcut de Becali
”Am crezut că are onoare şi nu merge la FCSB!”. Patronul lui Sepsi, discurs manifest la adresa lui Ştefănescu. Povestea din spatele transferului făcut de Becali

Florinel Coman a răbufnit după intrările dure ale rapidiştilor în derby-ul din Superligă: ”Am şchiopătat tot meciul şi am făcut injecţii la pauză!” | VIDEO

FCSB Publicat pe 23 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21104097/1/captura-ecran-744.png

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Meciul de pe stadionul Valentin Stănescu a început cu opt minute mai târziu decât programarea iniţială din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. Arbitrul Horaţiu Feşnic a amânat startul partidei pentru ca fumul de pe teren să se împrăştie, iar crainicul arenei a făcut apel la suporteri pentru ca aceştia să nu mai folosească materiale pirotehnice.  

În minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben după consultarea VAR. Rapid a deschis scorul în minutul 21, când Albu a pasat pentru pentru Funsho Bamgboye, acesta a trimis în careu şi acelaşi Albu a deschis scorul.

Imediat după gol, portarul Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Olaru. S-a jucat pe contre în prima repriză, iar arbitrul a permis fundaşilor echipei gazdă un joc mai dur.

După pauză FCSB a forţat egalarea, a avut mai multe ocazii, dar Horaţiu Moldovan a avut intervenţii excelente, precum cea din minutul 89, în faţa lui Omrani. Rapid a învins şi a reuşit prima victorie din play-off.

La finalul meciului, Florinel Coman a oferit mai multe declaraţii. El a vorbit şi despre intrările dure ale rapidiştilor şi a recunoscut că a făcut injecţii la pauză. 

”Am şchiopătat tot meciul şi am făcut injecţii la pauză!”

”Am făcut un fotbal bun în această seară, am avut ocazii mari. Am început foarte prost meciul, dar până la urmă, cred că un egal era echitabil. Fanii noştri au fost super, ţin să-i felicit. Au şi ei fani, cântă foarte ok.

Din păcate nu am reuşit să luăm toate cele trei puncte. Important este că am avut ocazii foarte mari, dar asta este. Am avut şi eu o ocazie foarte mare, asta este, trebuie să ne revenim şi să mergem la Craiova pentru că avem nevoie de puncte. Puteam face pasul în această seară, a fost un derby şi ne pare rău că am pierdut.

Clinciuri, în minutul 3, aţi văzut că am sărit 3 metri în sus. Din minutul 5 nu am putut să mai sprintez, am şchiopătat tot meciul şi am făcut injecţii la pauză. Asta este, până la urmă e fotbal, a fost un fault mai dur, părerea mea. A fost super, îl felicit, (n.r. pe Horaţiu Feşnic) chiar a fost super. Am vorbit şi la finalul partidei, chiar a arbitrat super. 

Trebuie să credem în noi pentru că nu se ştie ce se întâmplă, aşa a fost şi la începutul sezonului. Sunt echipe foarte bune în play-off, niciun meci nu seamăna cu altul, deci e un play-off care se joacă.

Per total, un egal era echitabil, părerea mea. Şi noi când am jucat cu ei eram într-o pasă proastă, dar a fost un derby până la urmă. Mergem cu gândul de a lua cele trei puncte, nu va conta jocul, mergem doar să luăm toate cele trei puncte”, a spus Florinel Coman. 

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele