Ultima oră
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

FCSB mai vrea o ”bijuterie” de la Farul. Mihai Stoica a confirmat intersul ”roş-albaştrilor”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 24 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20868739/1/304945347-5835927283125768-1883980843682410070-n.jpg

FCSB a pus ochii pe un jucător foarte talenta de la Farul, iar Mihai Stoica a confirmat interesul ”roş-albaştrilor”.

Managerul de la FCSB l-a lăudat pe fundaşul stânga de la Farul, Sebastian Borza (16 ani) şi a dat de înţeles că e un jucător interesant şi că se află în vizorul echipei bucureştene.

”L-am văzut eu acum la meciul naţionalei de juniori 2004 născuţi, el fiind 2005, noiembrie. Au jucat miercuri cu Letonia, în turneul de calificare pentru Elite, şi într-adevăr e un jucător interesant.

Are şi un fizic frumos, un stâng bun... Bine, echipa aia nu cred că e o generaţie reuşită, cei născuţi 2004, dar el clar a ieşit în evidenţă, fiind cu un an şi ceva mai mic”, a spus şi MM Stoica pentru Orange Sport.

Puştiul a fost lăudat şi de Giovanni Becali 

Giovanni Becali a mărturisit că nu auzise de talentatul jucător al constănţenilor, până când a fost întrebat de cineva de la un club important despre el. Agentul de jucători s-a interesat de Sebastian Borza şi a fost să îl vadă şi recunoaşte că a rămas impresionat de calităţile pe care le arată la o vârstă atât de fragedă.

”Am fost la meciul echipei Farul, meciul de deschidere, a jucat cu Dinamo sau cu CSA Steaua mi se pare. Înainte de acel meci, mă cheamă cineva de la un club foarte mare. Şi mă întreabă de un fundaş stânga, Borza. Păi, eu habar nu aveam cine e. Îl întreb pe scouterul meu, zice «da, are 16 ani, e un fundaş stânga», un copil care nu poate să joace titular la Farul că îl are pe Kiki.

L-am văzut 48-50 de minute şi nu am mai văzut fundaş stânga atât de matur la vârsta lui. Nu prea joacă. Gică îl forţează pe Kiki de multe ori fundaş central ca să îi ofere şi lui 20-25 de minute pe meci, a jucat 20-25 de minute aproape toate meciurile”, a declarat Giovanni Becali pentru aceeaşi sursă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele