Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

FC Voluntari a încercat să împrumute mai mulţi jucători de la FCSB, pe lângă Briceag

FCSB Publicat pe 1 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19842836/1/rps2020.jpg

FC Voluntari a încercat să aducă mai mulţi jucători de la FCSB în această perioadă de iarnă. Nu numai Briceag a fost în atenţia ilfovenilor în această pauză competiţională, ci şi alţi jucătoti. Potrivit antrenorului Bogdan Andone, s-au purtat negocieri cu mai mulţi jucători, dar în cele din urmă doar fundaşul a ajuns acolo.

Este greu de crezut că FCSB va împrumuta la FC Voluntari şi alţi jucători pe lângă Briceag, potrivit lui Andone. ”Va trebui să aducem jucători, e extrem de important să aducem jucători de valoare şi cu experienţă ca să întărim lotul. A plecat Pablo de Lucas, a plecat şi Adi Popa şi vor mai pleca din jucători.

(Mai luaţi pe cineva de la FCSB?) E greu, am vb cu MM. Am reuşit cu Briceag, dar nu cred. Au nevoie de lot, se bat la campionat şi nu vor mai renunţa la niciun jucător”, a declarat Bogdan Andone, la primul antrenament al anului.

Marius Briceag nu era în topul preferaţilor lui Gigi Becali şi din acest motiv va merge împrumut la un alt club din Casa Liga 1. Fundaşul lateral va juca până la finalul campionatului la FC Voluntari.

Pe postul pe care evoluează şi Briceag, FCSB are nu mai puţin de trei variante. Pe Risto Radunovic, adus recent de la Astra, Ionuţ Panţîru şi Aristeidis Soiledis. Ajuns în vară la FCSB, Marius Briceag a prins doar 8 meciuri.

Fundaşul nu este singurul jucător care va pleca de la echipa de pe primul loc din Casa Liga 1. În atenţie se mai află şi Ştefan Târnoveanu şi Alexandru Buziuc. Ei au şanse mari să părăseacă clubul în această iarnă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele