Ultima oră
VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers” VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers”
Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis
Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat
Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV
VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns” VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns”

FC Argeş vrea să dea lovitura în faţa celor de la CFR Cluj. ”O să ne jucăm şansa cu siguranţă. E un meci de care pe care”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20027393/1/arg.jpg

Etapa a 25-a din Casa Liga 1 2020/2021 ajunge la final luni, de la ora 20:30, când CFR Cluj întâlneşte FC Argeş, live pe Look Sport+ şi www.looksport.ro.

Victoria celor de la FCSB, 2-0 la Botoşani, obligă echipa antrenată de Edward Iordănescu la un succes contra revelaţiei din 2021. Totuşi, vestea bună pentru clujeni este înfrângerea celor de la Craiova, 0-1 cu Chindia, rezultat care, în cazul unui succes, îi va permite campioanei să se desprindă la nu mai puţin de şapte puncte de rivala din Bănie.

Preşedintele piteştenilor, Jean Vlădoiu a declarat că formaţia sa va da totul luni seara şi este ferm convins că se poate obţine un rezultat pozitiv.

 „O să ne jucăm şansa cu siguranţă. E un meci de care pe care. Ei au ratat trei şanse să revină pe primul loc şi cred că i-a afectat asta. Noi venim după 11 meciuri fără înfrângere, iar în 2021 avem cu un punct mai puţin ca ei! Nu e nicio echipă în Liga 1 în momentul de faţă care să câştige patru sau cinci meciuri la rând!

Chiar şi cu un meci egal rămânem în lupta pentru un loc de play-off. Poţi să te gândeşti chiar dacă suntem conştienţi că e foarte greu. În fotbal apar tot timpul surprize şi norocul face parte din joc. Nu am dorit niciun jucător de la CFR Cluj, am încercat să aducem jucători experimentaţi de la Craiova şi FCSB. Oricum nu puteam să concurăm cu salariile de acolo”, a spus Jean Vlădoiu pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele