Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

FC Argeş l-a prezentat oficial, dar acum anunţă că înţelegerea nu a fost semnată. Adrian Dulcea nu va fi antrenorul piteştenilor

FC Argeș Publicat pe 2 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19636893/1/dulcea.jpg

Adrian Dulcea (42 de ani) a fost numit în urmă cu două zile antrenor la FC Argeş, dar deja a fost dat afară. Se pare că au fost anumite neînţelegeri cu preşedintele Cristian Gentea, cel care este, în mod surprinzător sau nu, şi primarul Piteştiului. Ciudat este că principiul comunicării este unul care nu se prea întâlneşte la FC Argeş, ţinând cont de reacţia antrenorului.

UPDATE: FC Argeş a anunţat, miercuri, că s-a aflat în negocieri avansate cu echipa tehnică Adrian Dulcea/Valentin Sinescu, după despărţirea de Ionuţ Moşteanu, însă a decis să nu încheie un acord cu aceştia şi să nu mai existe “experimente pe seama echipei”, astfel că va analiza “cât mai multe variante de antrenori principali reprezentativi”.

Până la terminarea sezonului regular, conducerea tehnică va fi asigurată de Paul Ciobanu, Augustin Eduard, Andrei Speriatu şi Viorel Dumitrescu, cu toţii angajaţi ai ACSC FC Argeş.

Primarul Gentea Cristian şi conducerea FC Argeş, prin preşedintele Consiliului Director, Mihai Foamete, pun piciorul în prag şi dispun măsuri radicale, în ceea ce priveşte viitorul echipei, impunând obiective clare staff-ului tehnic pe termen scurt, mediu şi lung.

Astfel, deşi se afla în discuţii avansate cu o altă echipă tehnică, respectiv Dulcea-Sinescu, după încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul principal Ionuţ Moşteanu, totuşi conducera clubului a luat hotărârea de a nu încheia nici cu aceştia un acord, demers asumat de către club, după mai multe runde de discuţii şi negocieri.

Din această perspectivă, Primarul municipiului Piteşti, împreună cu preşedintele CD, au hotărât că nu mai este admisibilă efectuarea de experimente pe seama echipei, sens în care s-a luat decizia ca în perioada ce va urma să fie analizate cât mai multe variante de antrenori principali reprezentativi, atât pe plan intern, cât şi internaţional, care să se bucure de recunoaştere şi apreciere în fotbalul actual, astfel încât, alături de acesta, vulturii alb-violeţi să poată progresa atât ca joc, cât şi ca mentalitate, în perioada care va urma.

S-a apreciat, atât de către conducere, cât şi de către principalul investitor al echipei – dl Tudose Viorel, faptul că, un astfel de demers se impune a se efectua de îndată, astfel încât, începând din acest moment să putem vorbi în termeni clari despre iniţierea unui proiect la FC Argeş pe o durată de 5 ani, cu obiectiv imediat rămânerea în Liga 1 în sezonul 2021-2022.

Totodată, în cadrul clubului, în urma unei largi consultări cu toţi cei care sunt implicaţi în activitatea echipei, s-a luat decizia ca în această perioadă rămasă până la terminarea turului sezonului regular, respectiv pentru următoarele 4 meciuri rămase, conducerea tehnică a echipei să fie asigurată de către staff-ul tehnic format din Paul Ciobanu, Augustin Eduard, Andrei Speriatu şi Viorel Dumitrescu, toţi aceştia fiind deja angajaţi în cadrul ACSC FC Argeş”, se arată pe site-ul grupării.


În urmă cu două zile, FC Argeş anunţa că Adrian Dulcea şi Paul Ciobanu sunt noii antrenori ai echipei, raporturile contractuale cu Ionuţ Moşteanu şi Dragoş Radu încetând pe cale amiabilă.

Acesta nici măcar nu ştia că a fost demis la 48 de ore după ce a fost numit în funcţie. ”E ceva oficial din partea clubului? Aştept şi eu sa văd comunicatul, sunt curios în ce formă va fi. În funcţie de comunicat, voi avea şi o reacţie”, a spus antrenorul pentru GSP.

Dulcea fusese numit în funcţie pe 30 noiembrie. Peste 48 de ore a fost demis

Clubul FC Argeş a anunţat, luni, încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu antrenorul principal Ionuţ Codruţ Moşteanu şi secundul Dragoş Radu.

De pregătirea echipei pentru meciul de vineri, de la ora 20.30, de pe propriul teren, cu Dinamo, se vor ocupa antrenorii Adrian Dulcea şi Paul Ciobanu. Dulcea (42 ani) a jucat pentru FC Argeş între 2007-2010 şi 2012-2014, când a ales să pună ghetele în cui. Ca jucător, acesta mai are în CV echipe precum Gloria Bistriţa, CFR Cluj, Gyor, Gaz Metan sau CS Mioveni. Ca antrenor, Adrian Dulcea le-a pregătit până acum pe SCM Argeşul Piteşti, FC Râmnicu Vâlcea şi Unirea Bascov.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele