Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

FC Argeş contestă arbitrajul la CCA! "Vrem ce e al nostru. La Dinamo nu sunt jucători corecţi"

FC Argeș Publicat de Andrei Ionascu pe 5 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19640341/1/rps-0742.jpg

FC Argeş a pierdut pe teren propriu cu Dinamo, scor 0-1, în etapa a 12-a din Casa Liga 1, dar a acuzat arbitrajul. Piteştenii vor depune un memoriu la CCA împotriva arbitrului Marian Barbu, care nu a acordat un penalty clar pentru FC Argeş în minutul 90.

La Piteşti, Juan Camara a înscris pentru Dinamo în minutul 7, cu un şut senzaţional de la mijlocul terenului.

Din minutul 58, Dinamo a jucat în inferioritate numerică, după eliminarea fundaşului Andrei Radu.

În minutul 90, piteştenii au cerut penalty, după o intervenţie a fundaşului Ricardo Grigore asupra lui Stephan Drăghici. Arbitrul Marian Barbu a dictat fault în atac pentru Dinamo, apoi l-a eliminat pe antrenorul gazdelor, Augustin Eduard, pentru proteste.

La finalul partidei, dinamovistul Ricardo Grigore a declarat că a fost faultat înainte de faza penalty-ului.

"Am revăzut faza de 100 de ori şi de 100 de ori nu ne dăm seama de ce nu am primit penalty. Am mai făcut un apel, vrem ce e al nostru, nu să fim ajutaţi. Nu ne interesează nici ce zic dinamoviştii, cât au fost ei de dezavantajaţi. Acum ce să facem? Să plătim noi pentru alţii?

Grav nu e numai că nu am primit penalty, grav e că arbitrul era foarte bine poziţionat. A văzut tot. Mai e şi arbitru FIFA! Ok, nu vedea, înţelegeam. E şi el om. Referitor la ce a spus Grigore, ce să facem? La Dinamo nu sunt jucători corecţi ca la FC Argeş. Aduceţi-vă aminte cum Matei a recunoscut că a făcut penalty cu Viitorul.

Păi, la Grigore e placaj ca la rugby! Vom face memoriu la CCA. E al 3-lea meci la rând când se greşeşte grav împotriva noastră", a spus Bogdan Stoica pentru GSP.

Clasamentul Ligii 1

 

 

Sursa foto: Sport Pictures

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele