Ultima oră
VIDEO | Twente a produs surpriza în prima seară de Europa League din faza principală VIDEO | Twente a produs surpriza în prima seară de Europa League din faza principală
EXCLUSIV VIDEO | MM Stoica iese la atac! Oficialul FCSB-ului nu l-a iertat pe Kyros Vassaras. „Un an suspendare vrei să îmi dai?” EXCLUSIV VIDEO | MM Stoica iese la atac! Oficialul FCSB-ului nu l-a iertat pe Kyros Vassaras. „Un an suspendare vrei să îmi dai?”
Samaranch Junior propune Jocurile Olimpice organizate iarna pentru ţările cu temperaturi extrem de ridicate Samaranch Junior propune Jocurile Olimpice organizate iarna pentru ţările cu temperaturi extrem de ridicate
VIDEO | Semnal de alarmă pentru FCSB! Christian Eriksen, execuţie magistrală în poarta lui Twente VIDEO | Semnal de alarmă pentru FCSB! Christian Eriksen, execuţie magistrală în poarta lui Twente
Campioana Corona Braşov s-a calificat în turul II preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin Campioana Corona Braşov s-a calificat în turul II preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin
E OUT! Oficialul a făcut anunţul! Jucătorul de la FCSB s-a accidentat grav. „Doi specialişti i-au recomandat operaţie” | EXCLUSIV E OUT! Oficialul a făcut anunţul! Jucătorul de la FCSB s-a accidentat grav. „Doi specialişti i-au recomandat operaţie” | EXCLUSIV

Elias Charalambous a dezvăluit schimbarea care ar putea aduce titlu pentru FCSB. ”Dacă nu am fi urmat acest proces nu am fi fost astăzi aici”

FCSB Publicat pe 20 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21130501/1/agfzad0yodczyzywywrhmgmyzjiwmmeyntkxzgy2njezm2q3na-thumb.jpg

Elias Charalambous se află în faţa celei mai mari provocări din cariera sa de antrenor. Antrenorul ”roş-albaştrilor” a prefaţat ”finala” Farul - FCSB de duminică.

  • Partida Farul - FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Charalambous este încrezător înaintea partidei cu ”marinarii” care poate decide campioana Românie sau poate menţine suspansul până în ultima etapă. Antrenorul cipriot a explicat cum au ajuns ”roş-albaştrii” în postura de a se bate cu şanse mari la titlu.

"Nu este nimic diferit faţă de săptămânile trecute, dar cred că puteţi să înţelegeţi că acesta este modul de a menţine echipa. Mereu ne gândim la următorul meci şi dacă nu am fi urmat acest proces nu am fi fost astăzi aici.

Pentru mâine, cel mai important este să fim concentraţi încă din primul minut. După cum am mai spus, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, poate cea mai bună. Ştim că trebuie să suferim din nou, dar ce mă ţine pozitiv este că avem cei mai de calitate jucători, dar asta nu este de ajuns.

Sunt fericit că jucătorii mei au o mentalitate extraordinară. Mentalitatea pe care o arată în fiecare săptămână mă face fericit, în special în aceste momente dificile.

Trebuie să fim umili să ţinem capul jos şi să muncim. Ştim că o să fie un meci greu, ştim că vom suferi foarte mult, dar vom merge să dăm totul. Cel mai important pentru noi e prestaţia pe care o să o avem, nu ne gândim la adversari.

Este cel mai important meci pentru jucători, nu pentru mine. Sper să câştigăm acest meci, în special pentru jucători, dar şi pentru fani", a spus Elias Charalambous.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele