Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

"E ridicol, penibil. Eu nu sunt de acord, nu aş face aşa ceva". Detaliul din Casa Liga 1 care nu-i convine lui Adi Mutu

Superliga Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19497754/1/mutu.jpg


Regula Under 21 din Casa Liga 1 duce la divergenţe de opinie între antrenori. Miercuri, Adrian Mutu s-a poziţionat complet diferit faţă de Ionuţ Badea, tehnicianul lui FC Argeş care şi-a făcut un obicei din a schimba foarte rapid tinerii jucători.
 
Startul a fost dat de Dan Petrescu, apoi din ce în ce mai mulţi antrenori au apelat la schimbări în primele minute. Printre ei şi Ionuţ Badea, cel care nu-i lasă mai mult de câteva minute pe tinerii jucători ai nou-promovatei FC Argeş. O tactică pe care Adrian Mutu, direct interesat să aibă cât mai mulţi tineri pe teren, o critică public: "Afectează puţin antrenorii această regulă. Nu toate echipele au cei mai buni jucători U21. Dacă toţi ar avea aceeaşi valoare, ar fi altceva. Dar nu se întâmplă asta. Devine o problemă, eşti obligat să începi cu un anumit jucător. De exemplu, Badea îi schimbă rapid pe aceşti copii de la FC Argeş. E ridicol, penibil!
 
Eu nu aş scoate niciodată în minutul 1 un copil, l-aş lăsa cel puţin 20 de minute. Regula U21 e făcută pentru acest lucru, pentru viitorul fotbalului românesc. Totuşi, antrenorii trăiesc prin rezultate şi atunci devine o problemă pentru ei, răspund cu postul. Eu nu sunt de acord, nu aş face aşa ceva. Dar Badea, de la FC Argeş, dacă mai pierde două meciuri, e demis, aşa că îl înţeleg într-un fel", a spus slecţionerul naţionalei de tineret, miercuri, la GSP Live.
 
"Sunt un psiholog destul de bun şi vorbesc cu jucătorii pe care-i schimb. Nu ştiu care e diferenţa dintre un jucător schimbat în minutul 7 cu unul schimbat în minutul 2. Sunt nevoit să fac aceste schimbări, pentru că suntem descoperiţi la capitolul fotbalişti U21. Nu mi se pare oportună a doua regulă, cea cu doi jucători U21 pe teren, îi transmit şi domnului Mihai Stoichiţă asta. În continuare voi schimba un fotbalist la începutul meciului, până când voi găsi unul bun. Nici în academie nu avem nimic care să vină din spate", e modul în care se apără fostul secund al lui Anghel Iordănescu la echipa naţională mare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele