Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

E gata! Ofertat de Rapid şi FCSB, Daniel Bîrligea a luat decizia finală

Superliga Publicat pe 3 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21721098/1/bir.jpg

Gigi Becali vrea să întărească lotul FCSB-ului după calificarea în grupele Europa League, mai ales în ofensivă, acolo unde jucătorii aduşi în această vară nu prea s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

Campioana României a vrut să dea lovitura pe piaţa de mercato şi să îl aducă pe Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj. Gigi Becali a făcut o ofertă de  2 milioane de euro, la care se adaugă 15% dintr-un eventual transfer. Becali a discutat cu atacantul şi îl aşteapta să semneze contractul în cursul zilei de marţi.

Gigi Becali s-a înţeles cu cei de la CFR Cluj, dar lucrurile au intrat în impas, deoarece nu s-a ajuns la acord cu impresarul atacantului, din ultimele informaţii. 

Ioan Varga, patronul grupării din Gruia, nu a întârziat să ofere o primă reacţie după ce Becali a confirmat transferul lui Bîrligea.

Astfel, omul de afaceri a subliniat că oferta se apropie de cele primite de la cluburi internaţionale în schimbul unui jucător.

În plus, Varga a precizat că CFR Cluj este angrenată în lupta la titlu şi nu se dă bătută atât de uşor.

Totuşi,  Bîrligea i-ar fi trezit interesul şi lui Dan Şucu, acţionarul de la Rapid. De asemenea, cele două părţi ar fi purtat o discuţie cu privire la o eventuală mutare.

Daniel Bîrligea a luat decizia finală

Conform Fanatik, Bîrligea s-a decis şi va semna cu FCSB în cele din urmă. Sursa menţionată mai precizează că atacantul care a evoluat în ultimele două sezoane la CFR Cluj este în drum spre Bucureşti pentru a efectua vizita medicală.

Fobalistul ar fi fost convins să semneze cu campioana României deoarece va avea ocazia să joace cel puţin 8 meciuri în Europa League, acolo unde FCSB va da peste adversari extrem de puternici precum Macnhester United sau PAOK-ul lui Răzvan Lucescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele