Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

E gata! Antrenorul a venit, iar echipa se bate la titlu. Avertisment pentru Becali: "Are fler, şmecherie cât încape. Simte jucătorul când e în vână!”

Superliga Publicat pe 22 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21709392/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului. Tehnicianul român a semnat cu formaţia din Giuleşti, marţi, imediat după ce Neil Lennon a fost demis.

Astăzi a avut loc conferinţa de presă în cadrul căreia a fost prezentat Marius Şumudică. Alături de antrenor au participat Dan Şucu şi Viorel Moldovan.

Dan Şucu a explicat decizia pe care a luat-o atât acum, cât şi în urmă cu mai multe luni, atunci când a fost preferat Neil Lennon în detrimentul lui Şumudică. Acţionarul majoritar de la Rapid a declarat că îşi dorise să pună la cârma echipei un antrenor străin, la vremea respectivă, dar a punctat că Marius Şumudică a fost mereu prima opţiune de antrenor român.

După prezentare, Adrian Porumboiu a dat verdictul. Fostul patron de la Vaslui crede că Răpi se va bate la titlu cu Marius Şumudică antrenor. 

"O să danseze şi Şucu cu el dacă iau titlul, să înveţe paşii de dans de la Şumudică dacă iau campionatul. Sigur va face treabă nu am nicio îndoială şi echipele care au crezut că Rapidul a murit să se spele cu apă rece pe faţă.

Eu vă spun să reţineţi, Rapidul cu Şumudică se va bate la titlu din sezonul acesta. O să vedeţi că imediat se schimbă când câştigă 3-4 meciuri la rând.

Campionatul nu e ce e acum, FCSB mai are de jucat în cupele europene, la fel şi CFR, nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla, e un campionat slab", a declarat Adrian Porumboiu, potrivit iamsport.

"Are fler, şmecherie cât încape, şmecheria lui Şumudică acoperă tot Giuleştiul. Ştie să îi apropie pe jucători, ştie să discute cu ei, se pliază exact pe ce îi trebuie Rapidului, este pătimaş pentru Rapid.

Când a pus mâna pe hăţurile echipei acolo o să vedeţi, simte jucătorul când e în vână, când dă randamentul care trebuie", a mai transmis Porumboiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele