Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

Diversitatea în Franţa reprezintă forţa noastră, afirmă fundaşul francez Ibrahima Konate înainte de alegerile legislative

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 29 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21648354/1/kona.jpg

Înaintea primului tur al alegerilor legislative, Ibrahima Konaté, fundaşul naţionalei Franţei, a vorbit despre situaţia politică din Franţa pentru a transmite un mesaj de toleranţă.

"Bineînţeles că mă îngrijorează, ceea ce se întâmplă în Franţa mă îngrijorează", a spus el, înainte de a se lansa într-un lung monolog, fără nicio întrerupere din partea jurnaliştilor.

"Nu putem lăsa puterea în mâinile unor persoane care vor să dezbine oamenii. Diversitatea în Franţa este punctul nostru forte. Provin dintr-o familie de imigranţi, iar când aud tot ce se spune pe reţelele de socializare sau la televizor, mass-media are un rol foarte important de jucat şi, din păcate, uneori nu îl joacă bine, pentru că se bazează pe frică. Trebuie să punem capăt prejudecăţilor şi stereotipurilor. Trebuie să fim împreună în toate circumstanţele. Când îmi văd părinţii şi locurile de muncă pe care le-au avut.

Nu poţi vorbi doar despre lucruri rele, este adevărat că există întotdeauna o minoritate care va face rău majorităţii. Dar când îi văd pe părinţii mei care au avut slujbe grele ca îngrijitori sau la curăţenie, muncind la ore imposibile, iar noi nu punem accentul pe astfel de oameni care şi-au dat sănătatea pentru Franţa, mă întristez", a adăugat el.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri