Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Danemarca - Anglia 1-1. Reprezentativa lui Gareth Southgate a ratat nepermis de mult

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21636414/2/kane.jpg

Echipa naţională a Angliei a remizat, 1-1, cu reprezentativa Danemarcei, într-un meci din grupa C a turneului final Euro 2024.

La Frankfurt am Main, englezii au deschis scorul în minutul 18, când Kyle Walker a scăpat pe partea dreaptă, a pasat în careu, balonul a ricoşat la Kane, care a înscris cu sânge rece cel de-al 64-lea său gol în contul echipei naţionale. După gol danezii au avut mai multă iniţiativă, iar englezii s-au retras şi Morten Hjulmand a egalat, în minutul 34, din pasa lui Victor Kristiansen.

Danezii au căpătat mai multă încredere, însă după ce Foden a lovit bara, în minutul 56, selecţionerul englez Southgate a schimbat toată linia de atac, scoţându-i din teren pe Kane, Saka şi Foden. Unul dintre înlocuitori, Ollie Watkins, a ratat o ocazie bună în minutul 72, când a intervenit Schmeichel şi în cele din urmă meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Anglia conduce în grupa C, cu 4 puncte, pe locul secund se află Danemarca, cu 2 puncte, iar pe locul 3 este Slovenia, tot cu două puncte. Serbia are un singur punct şi ocupă ultimul loc în grupă.

LIVE TEXT | Danemarca - Anglia 1-1 (Hjulmand 36 / Kane 18). Echipele de start:

  • Danemarca: Schmeichel; Andersen, Christensen, Vestergaard; Maehle, Hjulmand, Hojbjerg, Kristiansen; Eriksen; Wind, Hojlund
  • Anglia: Pickford; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Alexander-Arnold, Rice, Bellingham; Saka, Kane, Foden

Minutul 90+3: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 85: Hojberg a fost aproape să dea lovitura! Şutul său a trecut puţin pe lângă poartă.

Minutul 71: O nouă şansă mare pentru Anglia! Watkins nu reuşeşte să finalizeze din câţiva metri.

Minutul 55: Mingea în forţă a lui Foden din afara careului a lovit bara.

Minutul 50: Saka trimite cu capul în plasa laterală.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 36: GOL Danemarca! Hjulmand a trimis perfect plasat din afara careului. Mingea s-a dus lângă bară, fără speranţe pentru Pickford.

Minutul 18: GOL Anglia! Kane reia din câţiva metri, după un ricoşeu norocos.

Minutul 13: Foden păcăleşte doi adversari şi trage la vinclu. Mingea s-a dus puţin pe lângă.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Danemarca vine după rezultatul surprinzător din debutul la EURO 2024, 1-1 cu Slovenia, meci în care Eriksen deschisese scorul în prima repriză, iar Janza a egalat în a doua parte. Danezii au potenţialul de a ajunge cât mai departe la acest Campionat European, dat fiind lotul puternic pe care îl au.

De cealaltă parte, Anglia este marea favorită în ochii multora la câştigarea trofeului EURO, chiar dacă echipa lui Southgate nu a convins prin prestaţia în faţa Serbiei. Englezii s-au impus doar cu 1-0 în meciul de debut cu sârbii, în urma unui gol marcat de Bellingham în startul partidei.

Ultima întâlnire dintre cele două naţionale a avut loc chiar la EURO, în semifinalele competiţiei desfăşurate în 2021, când englezii s-au impus cu 2-1 după prelungiri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele