Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Cristi Tănase şi Raul Rusescu sunt doriţi de FC Argeş

FC Argeș Publicat pe 20 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20253631/1/rusescufb.jpg

Cristi Tănase şi Raul Rusescu sunt liberi de contracte după ce s-au despărţit de Academica Cliceni. Totuşi, foştii jucători de la FCSB nu duc lipsă de oferte, motiv pentru care vor continua, în foarte mare măsură, în Casa Liga 1.

Ei se află în negocieri cu FC Argeş, conform Antena Sport, iar posibilitatea să fie prezentaţi acolo e foarte mare. Aşa se face că ei pot fi colegi pentru a treia oară în carieră, în urma evoluţiilor bune din sezonul trecut, de la Clinceni.

Tănase a jucat în 27 de meciuri, a marcat un gol şi a oferit două pase decisive, în timp ce Rusescu a prins 30 de meciuri, a înscris de şase ori şi a oferit două pase decisive.

FC Argeş se restructureaza din temelii, iar cea mai mare surpriză este legată de despărţirea de Cephas Malele, golgheterul din sezonul trecut, despre care iniţial se vehicula că ar fi semnat prelungirea. Cephas Malele a venit la FC Argeş în septembrie 2020, de la echipa portugheză de ligă secundă Oliveirense, liber de contract.

Piteştenii au început campania de transferuri, cu doi jucători experimentaţi la nivelul primei ligi. Este vorba despre fundaşul Andrei Piţian şi mijlocaşul Denis Dumitraşcu, ambii vin de la Chindia  Târgovişte, din postura de liberi de contract.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele