Ultima oră
VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună
Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei
”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon ”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria

Cornel Dinu dă de pământ cu oficialii lui Dinamo după ce s-au pozat cu trofeele CFR-ului: "Aşa este când dai briciul la maimuţe"

Superliga Publicat pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21503308/1/dinu.jpg

CFR Cluj a câştigat clar pe teren propriu, 4-0, cu Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a 27-a din Superligă.

Cornel Dinu: "Aşa este când dai briciul la maimuţe"

Înaintea duelului cu CFR Cluj, conducătorii lui Dinamo, Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu, au fost protagoniştii unui moment care i-au pus pe jar pe fanii "câinilor". Cei doi s-au fotografiat cu trofeele din vitrina ardelenilor, iar gestul a iscat mai multe controverse.

Cornel Dinu a fost şocat când a aflat de gestul celor doi oficiali şi i-a făcut praf pe conducătorii din Ştefan cel Mare.

”Deziluzionant. Cu toate că nu mă mai miră nimic. Am mai spus-o, ce rost ar mai avea s-o repet?, aşa este când dai briciul la maimuţe. La asta s-a ajuns la Dinamo. Am tot semnalat, ce pretenţii să ai?!

Şi antrenorul ăsta (n.r. Zeljko Kopic) îmi face impresia că este priceput, dar cu asemenea conducători... Ăsta e război, nu se câştigă doar cu antrenorul”, a declarat Cornel Dinu, pentru GSP.

Ce a spus Andrei Nicolescu despre gestul făcut înaintea partidei din Gruia

Administratorul special al lui Dinamo a comentat gestul făcut înainte de partida cu CFR Cluj şi este de părere că poza ajunsă virală nu este ceva neobişnuit. În plus, Nicolescu a adăugat că subiectul principal de discuţie după meciul din Ardeal ar trebui să fie maniera de arbitraj.

Domnul Voicu a vrut să se fotografieze cu trofeul Cupei României, pe care era scris şi Dinamo Bucureşti. Ce vi se pare incredibil? E o fotografie, fotografiile sunt amintiri, nu ştiu cum le interpretaţi dumneavoastră.

Nu vorbiţi la plural, e doar o poză. I-am făcut lui Eugen o poză, că a vrut o poză cu acel trofeu. Am vorbit despre asta, a vrut o poză şi i-am făcut poză. Nu cred că ăsta e subiectul dumneavoastră din seara asta, subiectul ar trebui să fie maniera de arbitraj”, a spus Andrei Nicolescu, pentru Digi Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele