Ultima oră
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB
NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal

Cornel Dinu, atac frontal la Florin Talpan. ”Măscărici!”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21264019/1/dinu.jpg

Cornel Dinu a avut un discurs dur cu privire la Florin Talpan, juristul care s-a luptat din răsputeri ca FCSB să nu joace pe Ghencea cu Dinamo, acesta având câştig de cauză.

Fostul mare jucător şi antrenor dinamovist consideră că Talpan nu are niciun argument viabil prin care să interzică accesul echipei lui Gigi Becali pe Ghencea.

”Nu e vorba de Talpan, e vorba de tot ce se întâmplă în ţara astra. El este un caz după părerea mea de o obsesie patologică, ceea ce face el acolo, nu e el de vină, e inadmisibil ca stadionul ăsta care e făcut din bani publici să nu fie folosit şi de Steaua FCSB, dar e o răutate nemaipomenită.

Iţi găseşte locul de câţiva ani buni în cadrul organizaţiei Armatei şi în cadrul clubului Steaua, unde acest Talpan, caz de obsesie patologică, în privinţa palmaresului şi lupta cu FCSB. Are scuză că a debutat ca ofiţer de artilerie şi a fost prin teatrele de operaţiuni prin 1992 în primul război din Serbia, ar avea o scuză că în Irak s-a mai dat cu tunuri, artilerie, are o oarecare înclinaţie spre haos al comportamentului şi al gândirii.

Problema e de forţa instituţiilor noastre, nu se poate ca un singur om fără niciun argument să interzică să se joace pe un stadion care nu este al Armatei, e un stadion al poporului, făcut din banii poporului. Îşi face mendrele pe la toate posturile de televiziune. Dar asta este, trebuie ocupat timpul de emisie cu tot felul de măscărici, nu cu lucruri serioase, pentru că s-au cam pierdut cei care pot să exprime esenţa fotbalistică”
, a spus Dinu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri