Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Bomba verii în Superliga! Impresarul jucătorului confirmă negocierile dintre Craiova şi Rapid: „Vom vedea”

Superliga Publicat pe 26 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21713268/1/dinamo-bucuresti-universitatea-craiova-superliga-superbet-24-08-2024.jpg

După plecarea lui Albion Rrahmani la Sparta Praga, Rapid este în căutarea unui înlocuitor.

În ultimul timp, au apărut tot mai multe zvonuri conform cărora giuleştenii sunt interesaţi de un fotbalist de la Universitatea Craiova. Este vorba despre Andrei Ivan.

Acum, impresarul jucătorului a confirmat că cele două cluburi poartă negocieri pentru un eventual transfer, dar că Ivan în momentul de faţă se concentrează să dea totul la Universitatea Craiova.

”Momentan, ştiu că discută cluburile între ele, mai mult de atât nu ştiu nimic. Vom vedea ce se întâmplă! În acest moment, Andrei Ivan se concentrează pe ceea ce are de făcut pentru Craiova! Am mare încredere în el!”, a declarat Mihai Stan, pentru iAMsport.ro.

Ce a declarat Ivan despre interesul Rapidului

La finalul partidei cu Dinamo, Andrei Ivan s-a declarat bucuros de interesul Rapidului pentru el, dar a punctat că tot focusul său este pe Universitatea Craiova.

”Nu am reuşit să revenim. Suntem foarte dezamăgiţi, am avut ocazia de a înscrie din nou contra lui Dinamo. Nu am putut s-o fac, îmi pare rău. Cel mai prost gazon din Liga 1, cred. Dar nu avem ce să facem.

Am discutat cu Mister, am revenit după 12 zile, era normal să nu intru titular, am făcut doar 4 antrenamente. Nu-mi place să fiu rezervă, dar trebuie să dovedesc că merit.

Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri. Mă bucură, dar sunt jucătorul Universităţii Craiova. Nu pot să răspund în acest moment. Suntem pe primul loc, dar trebuia să câştigăm pentru a ne distanţa de locul 2”
, a declarat Ivan, la final de meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele