Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Au fost anunţate brigăzile de arbitri pentru partidele de sâmbătă din ultima etapă a play-off-ului

Superliga Publicat pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21595314/1/arbitru-shutterstock-2.jpg

Arbitrii Radu Petrescu şi Cătălin Popa vor conduce la centru partidele CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi, din ultima etapă a play-off-ului Superligii.

Cele două confruntări se vor disputa sâmbătă, de la ora 21.00.

Brigăzile de la meciurile de sâmbătă:

CFR Cluj – Farul Constanţa

  • Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Mihail Grigoriu, Radu Adrian Ghinguleac – Bogdan Dumitrache
  • Arbitri VAR: Istvan Kovacs, Florin Andrei
  • Observator: Adrian Comănescu

CFR Cluj şi Farul Constanţa se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 21:00. Duelul din ultima etapă a play-off-ului va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înaintea acestui meci, CFR Cluj se află pe locul al doilea, cu 43 de puncte. Formaţia din Gruia are nevoie de un rezultat de egalitate pentru a îşi asigura poziţia secundă.

De cealaltă parte, Farul nu mai poate prinde cupele europene, aflându-se pe poziţia a patra, cu 36 de puncte. Universitatea Craiova completează podiumul înaintea ultimei etape, cu 41 de puncte.

În turul din play-off, Farul a zdrobit-o pe CFR Cluj, scor 5-1.

Universitatea Craiova – Sepsi

  • Arbitri: Cătălin Popa – George Florin Neacşu, Marius Badea – Ionuţ Coza
  • Arbitri VAR: Sorin Costreie, Andrei Moroiţă
  • Observator: Irna Mîrţ

Universitatea Craiova o va întâlni pe Sepsi, astăzi, de la ora 21:00. Meciul va fi în direct la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro

Oltenii au nevoie de o victorie pentru a spera la poziţia secundă. Înainte ultimei etape, Universitatea Craiova are 41 de puncte, iar CFR Cluj 43 de puncte.

De cealaltă parte, Sepsi se află pe locul cinci, cu 34 de puncte, la două în spatele Farului.

În meciul tur din play-off, Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele