Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Atletico Madrid s-a interesat de Octavian Popescu. ”M-au sunat să îmi ceară părerea despre el”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20902791/2/fcsb-uta-arad-superliga-superbet-16-10-2022-1.jpg

Atletico Madrid, unul dintre cele mai puternice cluburi din LaLiga în momentul de faţă, a pus ochii pe Octavian Popescu (19 ani). Clubul din capitala Spaniei a cerut detalii despre mijlocaşul FCSB-ului de la un fost mare jucător român. 

Adrian Ilie, fostul atacant al Valenciei şi al Stelei, a mers să îl vadă pe Tavi Popescu în partida câştigată de România cu Finlanda, 1-0, unde ”perla” lui FCSB a fost titular, dar a părăsit terenul în minutul 54, în urma unei prestaţii slabe.

Fostul mare jucător român l-a urmărit pe Octavian Popescu, după ce oficialii lui Atletico Madrid i-au cerut o părere despre el.

”L-am urmărit special pe Tavi Popescu la meciul cu Finlanda, de la echipa naţională. Special m-am uitat, pentru că m-au sunat ca să le dau o părere de-a mea undeva de afară, o echipă…

M-a sunat o echipă din Spania, să le spun ce văd eu la acel jucător. E o echipă din Primera (n.r. - La Liga), din primele 4. S-ar putea să fie Atletico”, a declarat Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

Scăderea incredibilă de formă a lui Octavian Popescu 

Dacă la momentul respectiv interesul unei echipe, precum trupa antrenată de Cholo Simeone, putea fi ceva plauzibil, având în vedere forma foarte bună pe care o traversa Tavi Popescu, acum este ceva imposibil. Mijlocaşul lui FCSB are sezon foarte slab până în acest moment, fără gol marcat în 24 de partide şi e de nerecunoscut.

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele