Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

Atac virulent la adresa lui Burleanu! ”Băi, tu nici măcar nu ai puţină minte”

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 1 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21367600/2/adunarea-generala-a-federatiei-romane-de-fotbal-26-04-2023.jpg

Gigi Becali îşi continuă atacurile la adresa persoanelor din fotbal.

Ultimul pe lista latifundiarului este Răzvan Burleanu.

Într-o intervenţie la Fanatik, Becali a enumerat  mai multe decizii luate de Federaţie, pe care nu le agreează. Motivul pentru care a început această triadă este golul anulat de 2-0, din partida cu Oţelul. 

De asemenea, Becali consideră că deciziile luate de Burleanu nu îl fac pe preşedintele FRF progresist.

“M-am cam săturat să mă cert, să vorbesc, să spun. Ei au atât de mare tupeu încât zic ‘Câinii latră, ursul merge’. Mă refer la mai multe. Nu e în regulă să impui să joc cu U21. Zic ‘Nu, eu sunt stăpânul şi îţi impun’.

După aia mai spun ‘Nu îţi dau arbitrii străini. Voi sunteţi sclavi, noi stăpâni’. După aceea vin şi cu regula asta din Cupa României. Sunt 6 echipe, tu joci cu 3 şi joci doar în deplasare. Băi, tu nici măcar nu ai puţină minte.

Spune că e progresist, dar aici nu e egalitate. Eu trebuie să intru în Cupă, dar spune ‘Joci trei meciuri în deplasare, că aşa vreau eu. Eu sunt stăpân’. Şi acum au scos şi mingea din poartă (n.r- golul anulat de 2-0 anulat în meciul cu Oţelul).

Avem VAR! E incompetenţă sau cineva are ceva împotriva mea. Altfel nu pot să-mi explic. E o chestie de tupeu a Federaţiei. Nu împotriva mea… Ei fac ce vor. Cum mă trimiţi să joc doar în deplasare? Nimeni nu înţelege asta”, a spus Gigi Becali.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri