Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Antrenorul lui Sepsi a distrus fotbalul din România, iar MM Stoica nu a mai suportat: ”Să vedeţi ce zic cei din Belgia despre el. Nu îmi plac ăştia care vin în Romania şi încep să ne vorbească de sus!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21706893/1/desktop-screenshot-2024-06-30-00-02-52-71-1.png

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Covăsnenii au avut şi la acest meci excluşi din lot. Este vorba despre portarul Roland Niczuly (28 de ani) şi stoperul Branislav Ninaj (30 de ani). Se pare că cei doi au avut o dispută la un antrenament.

Bernd Storck a confirmat că sunt probleme de disciplină la Sepsi şi a punctat că toţi jucătorii trebuie să îşi asume regulile.

După declaraţiile antrenorului, MM Stoica a reacţionat şi l-a taxat pe tehnician. 

”El este un norocos. Eu am cunoştinte despre foarte multe acte de indisciplină întâmplate la foarte multe echipe în toate campionatele mari, la echipele mari. Poate n-a citit multe biografii Storck, el a fost mână forte şi nu i-a întâmplat niciodată. Îţi spun câteva din istoria poate celui mai mare manager din toate timpurile, Sir Alex Ferguson? 

Ce facem? Vin unii să ne explice, nu ştim şi noi? Vai de capul meu... Găsiţi colegi de-ai voştri din Belgia şi întrebaţi-i ce părere au belgienii despre Storck. Nu îmi plac ăştia care vin în Romania şi încep să ne vorbească de sus. Se întâmplă peste tot, laşaţi vrajeala asta, că se întâmplă peste tot. 

Sir Alex s-a bătut parte în parte cu Mark Hughes. La noi e o nenorocire, vin oamenii şi ne iau banii, dar e o nenorocire şi aşa ceva nu au văzut în viaţa lor. Bai, să fie chiar aşa?!”, a spus MM Stoica, la PrimaSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele