Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Andrei Prepeliţă, supărat că nu a putut evolua. ”Eu am jucat la -28 grade, în Rusia, nu mai simţi diferenţa dintre -15 şi -28"

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 12 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19730633/1/pre.jpg

Partida de la Clinceni nu se mai joacă sâmbătă. Continuă să plouă tare, iar terenul este impracticabil. Data reprogramării urmează să fie anunţată în curând. Cel mai probabil se va rejuca duminică.

Andrei Prepeliţă, unul din cei mai experimentaţi jucători ai piteştenilor este supărat că nu s-a putut juca sâmbătă. Acesta a spus că în perioada în care a evoluat în Rusia fotbalul se desfăşura la temperaturi extreme.

"Ne-a luat prin surprindere această stiauţie, ştiam că plouă, dar nu ne aşteptam la o asemenea intensitate, sperăm că mâine să jucăm. M-am uitat pe prognoză şi mâine ar fi şanse de ploaie 40%. Eu am jucat la -28 grade, în Rusia, nu mai simţi diferenţa dintre -15 şi -28" , a declarat Andrei Prepeliţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele